Haberler

Ngc'den Vali Kılıç'a Veda Yemeği

Niğde Gazeteciler Cemiyeti tarafından Çorum Valiliği’ne atanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ın Niğde’ye yaptığı hizmetler onuruna Niğde Ulukışla İlçesi Çiftehan Çelikhan Termal Otel’de veda yemeği düzenlendi.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti tarafından Çorum Valiliği'ne atanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'ın Niğde'ye yaptığı hizmetler onuruna Niğde Ulukışla İlçesi Çiftehan Çelikhan Termal Otel'de veda yemeği düzenlendi.

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'ın Niğde'ye yaptığı hizmetler onuruna Niğde Ulukışla İlçesi Çiftehan Çelikhan Termal Otel'de veda yemeğine Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Niğde İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Sağlık Müdürü Yılmaz Yücel, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Ulukışla İlçe Emniyet Amiri Sezai Erdoğan, Çiftehan Eski Belediye Başkanı ve Demirsoy Grup Başkanı Durmuş Demirsoy, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alparslan Başaran, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı-Basın İlan Kurumu Anadolu Gazete Sahipleri Adına Genel Kurul Delegesi-Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Sarı Basın Kartı Komisyon Üyesi Şevket Erzen, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ve Çorum Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yolyapar, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Müdürü Bülent Özkaleli, Niğde Gazeteciler Cemiyeti yönetici ve üyeleri katıldılar.

Program çerçevesinde Niğde Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'ın Niğde'ye yaptığı hizmetleri içeren sinevizyon katılımcılar tarafından alkış alırken, zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alparslan Başaran programda yaptığı konuşmasında, "7 Mart 1989 yılında kurulan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ve İç Anadolu Gazeteciler Cemiyetinin Kurucusu ve Üyesi Niğde'nin en eski ve kapsayıcı Basın Meslek Kuruluşu Niğde Gazeteciler Cemiyeti, basın ahlakına uygun, dürüst ve tarafsız yayıncılık ilkeleri savunmuştur. Bunun yanında; Niğde'mizin her alanda gelişmesi ve kalkınması için köprü olmuş, kurumlar arası işbirliği ve iletişimin artırılmasında lokomotif rol oynamıştır. Bu anlamlı günde vefa duygularımızla, Sayın Valimize yeni görevinde başarılar diliyoruz." dedi.

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen ise, "Sayın Valimiz Necmeddin Kılıç'ın Niğde'ye yaptığı hizmetleri bizleri gerçekten gururlandırdı, bizleri de böyle bir Vali'ye kavuşacağımız için ümit ve sevinç dolu şekilde memleket dönme heyecanı verdi. Çorum İli'de aynı Niğde gibi; Vatanına, Bayrağı'na, Maneviyatı'na ve Devletine bağlı bir il. Böyle çalışkan ve verimli bir Sayın Valiyle çalışmak bizlere onur verecek." şeklinde konuştu.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alparslan Başaran, Niğde Basınıyla yaptığı iletişim ve işbirliği için Çorum Valiliği'ne atanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'a bir plaket takdim etti. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmeddin Kılıç Çorum Niğde Yerel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title