Haberler

Nevşehirli Atletler Sezonu Derecelerle Kapattı

Güncelleme:

Naili Moran Yaş Grupları Türkiye Atletizm Şampiyonasına katılan, Nevşehirli atletler Türkiye dereceleri ile döndü.

İzmir Atatürk Spor Salonunda yapılan Naili Moran Yaş Grupları Türkiye Atletizm Şampiyonasına katılan Nevşehirli atletler Türkiye dereceleri ile döndü.

22-23 Haziran tarihlerinde İzmir'de gerçekleştirilen Naili Moran Yaş Grupları Türkiye Atletizm Şampiyonasına 47 ilden toplam bine yakın sporcu katıldı. Şampiyonada Nevşehirli atlet Oğuz Han Benli 400 metreyi 51.41 saniyede koşarak Türkiye ikincisi olurken aynı zamanda da kendisinin en iyi derecesini koşmuş oldu. Daha sonra 800 metrede Erdem Öz Türkiye ikincisi, 400 metrede Burcu Kızılırmak Türkiye ikincisi, 3 bin metrede ise Mücahit Mutlu Türkiye İkincisi, Recep Uğurlu Türkiye dördüncüsü, Hüseyin Seçim ise Türkiye beşincisi oldu.

Nevşehir ve Milli Takım Antrenörü Resül Köstekçi yaptığı açıklamada: "İlimizdeki atletizm alt yapısının çıtayı bu şekilde yükseltmesindeki en önemli sebeplerden biri İl Müdürlüğümüzün imkanları dahilince sporcularımızın gerektiği zamanlarda kampa alınmalarıdır. Özellikle 2013 yılı içerisinde sporcularımız malzeme anlamında da kamp anlamında da gereken desteği görmüşlerdir. Bu anlamda başarı bir ekip işidir. Başta il Müdürümüz Mustafa Ünlüer olmak üzere bize destek olan il müdürlüğümüz personeline teşekkür ederim" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Nevşehir Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title