Haberler

Necati Şahin'den Sivil Toplum Örgütlerine Ziyaret

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, kentteki sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerinde Bursa’nın sorunları ve çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, kentteki sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerinde Bursa'nın sorunları ve çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulundu.

CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik ile Bursa Girişimci İş Adamları Derneği (BUGİAD) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (MÜSİAD) ziyaret eden Şahin, iki derneğin başkanları Ali Fuat Er ve Hasan Çepni'nin gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin icraatlarındaki yanlışlıkların görmezden gelinmemesi gerektiğini ifade eden Şahin, 'İstikrar bozulmasın' şeklinde bir vurgunun kabul edilemeyeceğini söyledi. Yanlış icraatlarla istikrar olamayacağını kaydeden Şahin, "Vatandaşlarımız istikrar konusunda hiç endişe etmesin. 'İstikrar bozulmasın, aman bana dokunmasın' dersek büyük hata yapmış oluruz. Yanlışlara karşısında, 'susalım, konuşmayalım' deyip de bir kenara çekilirsek bunun önünü alamayız. Asıl istikrarsızlık buradan çıkar" dedi.

Padişaha bile "Padişahım, gururlanma senden büyük Allah var" deyince onu kabul ettiğini ifade eden Necati Şahin, "Ama gidin bunu bir de Ankara'da söyleyin. Allah herkesi kibirden korusun. CHP önemli bir açılım yapıyor ve bilgili, deneyimli işin ehli adaylarla seçime giriyor. Türkiye'nin tekrar derlenip toparlanması için her kesimi herkesi kucaklaması gerekiyor " diye konuştu.

BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er, Necati Şahin'in kendilerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti. Yönetimdeki her bir arkadaşının farklı fikirleri olabileceğini belirten Er, "Ama şuna eminim ki arkadaşlarımızın hangi partiye oy vermeyeceklerini biliyorum" dedi.

MÜSİAD Şube Başkanı Hasan Çepni de, Necati Şahin'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek kendisine seçimlerde başarı diledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Çelik Hasan Çepni Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title