Haberler

Nazillili Gençler Madalyaya Doymuyor

Nazillili genç güreşçiler madalyaya doymuyor.

Nazillili genç güreşçiler madalyaya doymuyor. Aydın'ı Okullararası Güreş şampiyonası grup maçlarında temsil edecek olan 4 genç sporcu Nazilli'nin gururu olmak istiyor.

Aydın ilinde yapılan 15-16 ve 17-18 yaş Okullararası Grekoromen ve Serbest Güreş Gençler müsabakasında birinci olan 4 öğrencinin Türkiye Şampiyonası öncesi yapılacak olan grup müsabakalarında Aydın'ı temsil edeceğini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Güreş Antrenörü Ahmet Soner Erdoğan, geçtiğimiz yıl yapılan şampiyona da Türkiye 7.'liği elde ettiklerini hatırlatarak hedeflerinin derece elde etmek olduğunu söyledi. Aydın'da yapılan İl müsabakalarında 110 sporcunun kıran kırana güreşi neticesinde 4 sporcunun il birincisi olduğunu hatırlatan Erdoğan; "12 siklette mücadele edilecek olan grup müsabakalarında 12 sporcunun 4'ünün Nazilli'den olması bizleri gururlandırdı. Bunun yanı sıra birçok sporcumuz da 2. ve 3. oldu" dedi.

KURSTAN ÇIKAN BAŞARI

Her yaştan spor yapmak isteyen Nazillilerin, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğüne başvurarak Güreş, Hentbol, Taekwondo, Karate ve Atletizm sporlarından faydalanabileceğini belirten Erdoğan; "Çeşitli yaş gruplarında 60 sporcumuza güreş eğitimi veriyoruz. Bunun yanı sıra Müdürlüğümüzün açtığı kurslara da her yaştan vatandaşımız 'yaşam boyu spor' sloganıyla yaptığımız eğitimlere katılabilirler. Okullararası dereceye giren çocuklarımızda bu kurslardan çıkması bizi mutlu ediyor. Potansiyeli olan ve spor yapmak isteyen genç, yaşlı herkesi Müdürlüğümüze bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

DERECEYE GİRDİLER

9-10 Ocak 2014 tarihinde Aydın'da yapılan 17-18 yaş Okullar Arası Grekoromen ve Serbest Güreş Gençler müsabakasında Grekoromen stilinde Anaolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hasan Çetin 55 kiloda İl 1.'si, Yunus Emre Karaman 66 kiloda İl 3.'sü ve Metehan Kundakçıoğlu ise 85 kiloda İl 3.'sü olurken, Serbest stilde ise Hasan Çetin İl 2.'si, Oğuz Çolakkol 60 kiloda il 3.'sü ve Serkan Kılıç 74 kiloda İl 3.'sü oldu.

16-17 Ocak 2014 tarihinde yapılan 15-16 yaş Okullar Arası Grekoromen ve Serbest Güreş müsabakalarında ise Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Can Atak 38-42 kiloda Grekoromende İl 2.'si olmasına rağmen rakibinin diğer stilde grup müsabakalarını tercih etmesi üzerine grup müsabakasına gitmeye hak kazandı. 50 kiloda Sezer Şeker Grekoromen stilde İl 2.'si, Kamil Kolay 58 kiloda Grekoromende İl 3.'sü, Yasin Kayalıoğlu 58 kiloda Grekoromen İl 3.'sü, Kamil Beyter ise 58 kiloda Grekoromen İl 2.'si, Kadir Eser 63 kilo olmasına rağmen serbest 69 kiloda İl 3.'sü, Hazar Yıldırım 85 kiloda serbest stilde İl 2.'si, Fırat Bulut ise 85 kilo serbest stilde İl 3.'sü ve Grekoromen stilde ise İl 1.'si, Abdullah Nuri Güç de 63 kiloda serbest stilde İl 3.'sü ve 69 kiloda ise grekoromen stilde İl 1.'si oldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Soner Türkiye Nazilli Aydın Yerel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Kamu personeli için yeni dönem! Fazla mesai ücreti yok, bunun yerine denkleştirme yapılacak

Kamu personeli için yeni dönem! Fazla mesai ücreti yok, bunun yerine denkleştirme yapılacak

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title