Haberler

Fethiye'de Mustafa Selçukoğlu'ndan Muhteşem Konser

Güncelleme:

Fethiye'nin sevilen seslerinden Mustafa Selçukoğlu, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi 10. Yıl etkinlikleri kapsamında muhteşem bir konser verdi.

Fethiye'nin sevilen seslerinden Mustafa Selçukoğlu, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi 10. Yıl etkinlikleri kapsamında muhteşem bir konser verdi. Geniş repertuarının yanı sıra esprili tavırları ile dinleyenlerin beğenisini kazanan genç şarkıcı; Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, pop ve özgün müzikten seçkin eserleri seslendirdi.

Söylediği şarkılarının yanı sıra tiyatrocu kimliği ile Fethiye halkının beğenisini kazanan Mustafa Selçukoğlu, unutulmaz bir konsere daha imza attı. Belediye Kültür Merkezi'nde sahneye çıkan Mustafa Selçukoğlu, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Her tarzdan sevilen eserleri başarılı bir şekilde yorumlayan genç şarkıcıyı, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve eşi Nesrin Saatcı da dinledi.

Şarkılarını zaman zaman dinleyenlerin arasında söyleyen Mustafa Selçukoğlu, hareketli ve samimi tavırları ile de alkış aldı. Hareketli türkülerde dinleyenleri bol bol oynatan Selçukoğlu, bazı şarkılarını kendisini dinlemeye gelen sevenleri ile birlikte söyledi.

Program sonrasında sahneye davet edilen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "Burada yapılan etkinliklerde çok büyük fedakarlık gösteren çalışma arkadaşlarıma teker teker teşekkür ediyorum. İnşallah çok daha güzellerini yapacağız. Bakın bizim en keyif aldığımız iş ne biliyor musunuz? Burası olmasa, Muammer hocam olmasa belki bir Berna gelinimiz olurdu ama bu sahneye çıkamaz ve sanatını icra edemezdi. Mustafa'nın elinden tutmasak, Mustafa'yı bu noktaya getiremezdik. O yüzden bütün bunların olmasını sağlayan aslında sizlersiniz, biz değil. Siz emaneti bizlere teslim ettiniz, bizde sizlere mahcup olmamak için bunları yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bu karşılıklı güven ve sağduyuya dayanan ilişki devam eder. Hepinize saygılar sunuyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiye Belediyesi Mustafa Selçukoğlu Behçet Saatcı Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title