Haberler

Minikler sömestr tatili öncesi gönüllerince eğlendi

Güncelleme:

- Minikler sömestr tatili öncesi gönüllerince eğlendi Denizli Büyükşehir Belediyesi, eğitici, öğretici ve eğlenceli içerikleriyle miniklerin yakın arkadaşı olan Türkiye'nin yerli çizgi film karakteri Niloya'yı sömestr tatili öncesi çocuklarla buluşturdu.

- Minikler sömestr tatili öncesi gönüllerince eğlendi

DENİZLİ - Denizli Büyükşehir Belediyesi, eğitici, öğretici ve eğlenceli içerikleriyle miniklerin yakın arkadaşı olan Türkiye'nin yerli çizgi film karakteri Niloya'yı sömestr tatili öncesi çocuklarla buluşturdu. Niloya Müzikali ile gönüllerince eğlenen çocuklar aileleriyle birlikte unutulmaz anlar yaşadı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, sevilen çizgi film karakteri Niloya'yı sömestr tatili öncesi çocuklarla buluşturdu. Eğitici, öğretici ve eğlenceli içerikleriyle miniklerin yakın arkadaşı olan Türkiye'nin yerli çizgi film karakteri Niloya Müzikali, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu'nda sahne aldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da çocukları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Aileleriyle birlikte salonu dolduran çocuklar eğlenceli şarkılar ve sürpriz karakterlerin yer aldığı müzikalle muhteşem zaman geçirdi. Niloya ile arkadaşları Tospik ile Mete'nin yer aldığı müzikal 4 seans olarak sahnelendi. Düzenlenen her bir seansı dolduran yüzlerce çocuk, Mehmet Gazi Salonu'nu kahkahalarıyla inletti. Eğitici, öğretici ve eğlenceli maceraları hayatın içinden örneklerle çocukların dilinden anlatan Niloya Müzikali büyük beğeni topladı.

"Çocuklar bizim gözbebeğimiz"

Müzikal öncesi sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların çok sevdiği Niloya Müzikali'ni Denizli'ye davet ettiklerini söyledi. Başkan Zolan, "Çocuklar bizim gözbebeğimiz, geleceğimiz, hayalimiz ve her türlü fedakarlık yaptığımız varlıklarımızdır. Onun için biz de çocuklarımızı eğlendirmek, tiyatro ile tanışmalarını için bugün sizleri buraya davet ettik. İnşallah keyifli zaman geçirirsiniz" dedi. Çocukların küçük yaşta yaşadıkları böylesi güzel anları ömür boyu unutamayacaklarını ifade eden Başkan Zolan, "Anne baba biz sizinle ilk defa Niloya'ya gitmiştik' şeklinde anlatacak ve bugünlerin hatıralarını yaşayacaklar inşallah. Size güzel bir anı olur. Biz de çocuklarımıza sevgimizi sunmuş oluruz" dedi.

"Aynı anda üç etkinlik yapabiliyoruz"

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kente birçok hizmetler yaptıklarını belirten Başkan Zolan, "Altyapı, üstyapı, parklar ve daha birçok hizmet yaptık. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezimize belki ilk defa gelenleriniz vardır. Daha önce böyle salonlarımız yoktu, 200 300 kişilik salonlarımız vardı. Şimdi 500-1000-2000 kişilik büyük salonlarımız var. Aynı anda üç etkinlik yapabiliyoruz" diye konuştu. Salgın tedbirlerine herkesin uymasını da temenni eden Başkan Zolan, herkese iyi seyirler diledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Denizli Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title