Haberler

Milletvekili Seçimlerinin Ardından

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Sakarya'da 1 Kasım genel seçiminde elde edilen başarıdan dolayı İl Başkanı Fevzi Kılıç'a plaket verdiği bildirildi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Sakarya'da 1 Kasım genel seçiminde elde edilen başarıdan dolayı İl Başkanı Fevzi Kılıç'a plaket verdiği bildirildi.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Davutoğlu'nun AK Parti 105. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda, seçim sonuçlarından ve Sakarya'daki başarıdan memnuniyetini dile getirdiği belirtildi.

İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir'in katıldığı toplantıda, Başbakan Davutoğlu'nun, İl Başkanı Fevzi Kılıç'a plaket verdiği bildirildi.

Toplantıda seçim sonuçlarının değerlendirildiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sakarya yüzdelik dilimde, büyükşehirler arasında 5. sırada yer alarak başarısını tescillemiş oldu. Seçim sonuçlarından özellikle de Sakarya'daki rekor niteliğindeki başarıdan memnuniyetini anlatan Başbakan Davutoğlu, İl Başkanı Fevzi Kılıç'a bu başarıdan dolayı plaket takdim etti."

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kılıç, Sakarya teşkilatının çok çalışmasının karşılığını aldığını belirtti.

İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ise "Elhamdülillah Türkiye geneli büyükşehirler arasında Sakarya 5. oldu" değerlendirmesinde bulundu.

İl Gençlik Kolları Başkanı Demir de "Gençlik 7 Haziran seçimlerinden sonra dimdik ayakta durdu. Mutlaka galip geleceğinin bilincinde olarak çalışmalarını sürdürdü ve gecesini gündüzüne katarak sahada aktif olarak çalıştı. Bugün burada seçim sonuçlarımızı değerlendirdik, ben bu süreçte bizlerle birlikte yürüyen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Davutoğlu Fevzi Kılıç Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini resmen tanıdı

İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini resmen tanıdı

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Bakmadan Geçme

Süleymaniye Camii Mimar Sinan'ın hangi eseri? Süleymaniye Camii ne zaman yapıldı, özellikleri neler? Süleymaniye Camii hakkında bilgiler… Mersin tavuğa tecavüz olayı ne, ne oldu? Tavuğa tecavüz eden kim, tutuklandı mı? ALMANYA-TÜRKİYE Milletler Ligi maçı ne zaman? Filenin Sultanlarının 2. Hafta maçları başladı mı? #127952 3 günde öldüren EBOLA VİRÜSÜ ne, nasıl bulaşır? Çinli bilim insanları geliştirdi! #129440 Zekât kimlere farzdır? Geçerli olmasının şartları nelerdir? Tavuğa tecavüz etti! Olay nerede oldu? Şahıs tutuklandı mı? TYT AYT 2024 DENEME SINAVI SONUÇLARI! #9997 YKS deneme sınavı sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? İşte sorgulama ekranı! Merdiven boşluğunda ipe asılı halde ölü bulundu! Olay ne, nerede oldu? FETÖ firarisi AKIN İPEK'İN YALISI satışa çıktı mı, ne kadar? Koza-İpek Holding'e ait BEYAZ KÖŞK ne kadara satılıyor, kaç TL? Vekâlet yoluyla hac yapılabilir mi? Şartları nelerdir? CRİSTİANO RONALDO GOL REKORU KIRDI! #129349 Ronaldo Suudi Ligi'nde kaç gol ile rekor kırdı? Cristiano Ronaldo kaç gol attı? #9917 27-31 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128185 Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? #128185 Kuşum Aydın kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kuşum Aydın kaç yaşında, nereli? Kuşum Aydın biyografisi! ALES/2 NE ZAMAN 2024? #9997 ALES/2 sınavı hangi tarihte, başvurular ne zaman? Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar bu akşam yayınlanacak mı? #128250
Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor

Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title