Haberler

Milletvekili Candan: "Alaplı'da Seçimi Kaybetme Lüksümüz Yok"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, ’’Yerel seçimde Alaplı’da inşallah belediye başkanlığını almamız mecburiyeti hasıl olmuştur.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, "Yerel seçimde Alaplı'da inşallah belediye başkanlığını almamız mecburiyeti hasıl olmuştur. Kaybetme lüksümüz yok" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve TBMM AB Uyum Komisyonu Sözcüsü Prof. Dr. Ercan Candan, AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parti binasında bir araya gelerek onlara başarılar diledi.

Yerel seçimlerde Alaplı Belediye Başkanlığını kaybetme lükslerinin olmadığını belirten Candan, "Yerel seçimde Alaplı'da inşallah Belediye Başkanlığını almamız mecburiyeti hasıl olmuştur.Kaybetme lüksümüz yok. İlçenin giriş sorununu çözümleyecek üst geçit projesi hazırlanıyor. Mendirek yapımı ve dere ıslahı için DSİ'nin çalışmaları devam ediyor. Mollabey'e alternatif yol programda. 4'ü Alaplı'da 11'i Ereğli'de olmak üzere 15 okul yapıyoruz. Alaplı'nın öncelikli olarak kent merkezi çehresi değişiyor" dedi.

Tanışma toplantısına Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Meclisi Üyeleri Ayhan Akman, Temel Uslu, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Yaman, İbrahim Şengün, yeni yönetim kurulu üyeleri ile bazı İl genel ve belediye meclis üyesi aday adayları katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Candan Zonguldak Ak Parti Alaplı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title