Haberler

Milletvekili Aday Adayları

Gazeteci Nazmi Akdağ, CHP'den Mersin Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıkladı.

Gazeteci Nazmi Akdağ, CHP'den Mersin milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Gazetesi Mersin Temsilcisi ve yerel gazete sahibi Akdağ'ın, CHP İl Başkanı Mustafa Uzun ve İlçe Başkanı Hidayet Güneş ile birlikte parti binasında düzenlediği basın toplantısına, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Şehitoğlu, Mersin Merkez Gazeteciler Derneği Başkanı Şevket Coşkun ve Anadolu Basın Birliği Başkanı Selman Özipek'in yanı sıra yaklaşık 30 gazeteci katıldı.

Gazetecilik sorumluluğu ile senelerce aktif politikada görev alamadığını belirten Akdağ, "Ancak sosyal demokrasi camiasının, ilk göz ağrımız, baba ocağımız, partimiz CHP'nin her zaman içinde oldum. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlarda artık politikaya daha aktif şekilde girmem gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Gençlik kollarında görev aldığı ve bugüne kadar üyesi olduğu CHP'ye ve sosyal demokrasi felsefesine, Atatürk ilke ve devrimlerine daha iyi hizmet edebilmek için bu göreve talip olduğunu ifade eden Akdağ, CHP'lilerin, ülke sorunlarına gösterdikleri duyarlılıkları, kent sorunlarına da göstermeleri gerektiğini söyledi. "Mersin'in eski o parlak günlerine nasıl döneceğini çok iyi biliyorum" diyen Gazeteci Nazmi Akdağ, şöyle konuştu:

"Mersin'e ve ülkemize dair 33 yıllık birikimimi siyasete taşımak için CHP'den milletvekili aday adayı oldum. Siyaset, sorunlara çözüm üretme sanatıdır. Bugüne kadar Mersinliler'in sorunlarını, siyasilere, bürokratlara, ilgili makamlara iletmek üzere dinledim. Bundan sonra, yıllardır dinlediğim, gördüğüm sorunların çözümüne katkı sunmak için yola çıktım, göreve talip oldum. 27 Mayıs'ta yapılacak olan ön seçimde, Mersin'i Ankara'da temsil edecek isimleri, partimizin emektarları, delegelerimiz belirleyecek. Önseçimden çıkan sonuç ne olursa olsun, kazanan CHP olacaktır."

(ÖT-MT-Y)

18.05.2007 11:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

title