Haberler

MHP'nin Keşan Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Aras Oldu

Güncelleme:

MHP'nin Keşan Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Av. Yaşar Aras, düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

2014 yerel seçimlerinde MHP'nin Keşan Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Av. Yaşar Aras, düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

MHP İlçe Teşkilatında düzenlenen basın toplantısına, Aras'ın yanı sıra MHP İlçe Başkanı Doğuş Şimşek, MHP Eski Edirne Milletvekili Cemaleddin Uslu, MHP Eski İl Başkanı Mehmet Tolga Akalın, MHP Beyendik Belediye Başkan Adayı Murat Dinç, İlçe yönetimi, eski ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

ŞİMŞEK: "HALKIMIZIN KARŞISINA GÜZEL BİR ADAYLA ÇIKTIK"

Toplantının açış konuşmasını MHP İlçe Başkanı Doğuş Şimşek yaptı. MHP'nin Keşan Belediye Başkan Adayı'nı tanıtmak için bir araya geldiklerini söyleyen Şimşek, "Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Keşan'ımızda da 30 Mart Yerel Seçimleri bir milat olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Keşan'da da en başta söylediğimiz gibi halkımızın karşısına güzel bir aday, halkımızdan kabul görebilecek, halkımızın desteğini sonuna kadar arkasına alabilecek bir adayla çıkacağımıza söz vermiştik. Bugün de, Allah'ımıza şükrediyoruz ki, sözümüzü tuttuk. Verdiğimiz sözümüzün karşısında Keşan'ımıza hizmete örnek teşkil edebilecek bir ağabeyimizle bu yola çıkacağız. Keşan'ımız için ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

ARAS: "BACASIZ FABRİKALAR BURADA TÜTER"

Daha sonra konuşan MHP Keşan Belediye Başkan Adayı Yaşar Aras ise, ülke gündemiyle ilgili de bir takım değerlendirmelerde bulunurken, Keşan Belediye Başkanı olması durumunda yapacağı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Aras, ilk hedefinin başlanmış ama bitmemiş işleri tamamlamak olduğunu söyleyerek; "Eğer teveccüh olur da ben belediye başkanı olursam, ilk önce kesin başlanmış ama bitirilmemiş işleri bitirmek ilk hedefim. Sonra Keşan'ın enternantına göre Keşan'ın ihtiyaçlarını tespit edip, öncelik sırasına göre, uygulamaya başlayacağız. Ben bunun örneklerini Erikli'de başkanı olduğum kooperatifte gösteriyorum. Keşan iyi bir ticaret merkezi. Çok da ileriye gidebilir bir merkezi coğrafi yapıya sahip. Bacasız fabrikalar burada tüter. Bir numaralı bacasız fabrika da turizmdir. Ayrıca boya sanayisi girmemek kaydıyla bir çok yatırım buraya yapılabilir. Daha önce Organize Sanayi Keşan'a gelecekti ancak bir takım sebeplerden dolayı yapılamadı. Gelmiş olsaydı, nereden bakarsak bakalım, şu anda orada minimum 15 bin kişi çalışıyordu. Bunun örneklerinin Manisa'da Denizli'de görebiliyoruz. Neden Keşan'da da olmasın. Ama maalesef yapılacak olan işler hep bir şekilde engelleniyor" şeklinde konuştu.

"KEŞAN'DAKİ 59 BİN KİŞİYİ DE KUCAKLIYORUZ"

Bunun bir hizmet yarışı olduğunu ifade eden Yaşar Aras, sözlerine şöyle devam etti: "Bu hizmet yarışında biz daha aktif, daha yatırımcı, daha cesur, daha organize olmuş bir şekilde belediyeyi yönetmek amacındayız. Bunlar temel direklerimiz. Bir de eğer olursa, hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, mevcudu daha ileriye götürmeye çalışacağız. Bizim mevcutla hiç sorunumuz yok. Bir tane ağaç dikildiyse, onun yanına bir tane daha dikmeye çalışacağız. Bizim hedefimiz, aldığımız bayrağı daha da ileriye götürmektir. İnşallah Allah yardımcımız olur götürürüz. Keşan'ımıza hayırlı olsun. Keşan her şeye layık bir şehirdir. Amaç Keşan'ı daha ileriye götürmektir. Mutlaka ve mutlaka bu el birliği, gönül birliği ile ve birbiriyle anlayışla olacak bir iştir. Keşan'daki 59 bin kişi de benim kardeşim, dostumdur. 59 bin kişiyi de kucaklıyoruz. İyi niyetle yola çıktık. İnşallah yapılacak olan yerel seçimlerde Keşan için en hayırlısı neyse o olur."

Konuşmaların ardından MHP İlçe Başkanı Doğuş Şimşek, Eski Milletvekili Cemaleddin Uslu ile Eski İl Başkanı Mehmet Tolga Akalın ve eski ilçe başkanları, hep birlikte Yaşar Aras'ın elini havaya kaldırdı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Doğuş Şimşek Keşan Yerel Haberler

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Bakmadan Geçme

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title