Haberler

MHP Nazilli Kadın Kollarında 10 Aylık Gönüllü Başkanın Ataması Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından resmi başkanı bulunmayan Nazilli Kadın Kolları Başkanlığı'na 10 aydır bu görevi gönüllü olarak yürüten Seval Koşar atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından resmi başkanı bulunmayan Nazilli Kadın Kolları Başkanlığı'na 10 aydır bu görevi gönüllü olarak yürüten Seval Koşar atandı. Koçar, 30 Kasım'da yapılan atamasıyla ilgili yetki belgesini bugün aldı.

MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Doç.Dr. Şennur Şenel tarafından imzalanan yetki belgesi ile Nazilli Kadın Kolları Yönetim Kurulu Seval Koşar başkanlığı altında 8 kişilik yönetimden oluştu. MHP Nazilli İlçe Teşkilatı binasında düzenlenen yetki belgesi teslim törenine MHP'li Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Nazilli İlçe Başkanı K.Engin Özcan, Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Serap Cambazoğlu, MHP'li Belediye Meclis Üyeleri Gonca Yelkovan, Dursun Öztunç ve Mehmet Koşar, Nazilli Ülkü Ocağı Başkanı Şükrü Irgat ile eski Kadın Kolları Başkanı Necmiye Özevcimen ve çok sayıda kadın kolları üyesi katıldı.

Koşar'ın artık resmen göreve başladığını ifade eden MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse; "Daha önceden de arkadaşımız görevine devam etmekteydi. Kendisinin görevinde güzel faaliyetler gerçekleştireceğine inanıyorum. Kadınlarımızın önemli olduğuna Milliyetçi Hareket Partisi olarak yürekten inanıyoruz. MHP çatısı altında kadın kollarımızın faaliyetlerini artırması için önemli oranda gayret gösteriyoruz. Türk milleti olarak kadına gereken değeri vermekteyiz. Biz MHP olarak bunu daha da ileri götürmeye kararlıyız. Kadınların MHP teşkilatı içerisinde daha etkin olmalarını sağlamak ana amacımızdır. Toplumumuzun her kesimine kadın kollarımızla birlikte hizmet götürmeye devam edeceğiz" dedi.

MHP Nazilli İlçe Başkanı K. Engin Özcan de; "İlçe teşkilatı olarak görevi teslim almamızdan itibaren bizimle bu yolda yürüyen arkadaşlarımızın da azimli ve istekli olması bizleri mutlu ve başarılı yaptı. Kadın kolları başkanımız Sevim hanım uzun süredir çalışmasını sürdürüyor fakat yazışmalar ve atama biraz gecikti. Bu tabii ki bizim kongremizin ertelenmesinden de kaynaklanan bir durum. Ama biz her zaman beraberdik ve beraberde olacağız. İnşallah birlikte partimizi daha büyük hedeflere taşıyacağız. Nazilli Belediyesi'ni elimizde tuttuğumuz gibi Büyükşehir'i kazanarak Milletvekili seçimlerinde daha fazla vekilimiz olmasını sağlayacağız. Daha büyük hedeflere birlik, beraberlikle ulaşacağız gibi oylarımızı da artıracağız. İlçe yönetimi olarak köylerde, kahvehanelerde, cemiyetlerde vatandaşlarımızla bir araya gelirken, kadın kollarımızda ev ev ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarımızı bilgilendiriyor ve sorunlarını dinliyor. Göreve gelişimiz 9 ay 20 gün gibi bir süre olmasına rağmen bu süreçte 60 köyümüze 157 kez, 3 beldemize de 47 kez ziyaret düzenledik. Bu sırada mahallelerimizde de ziyaretlerimiz sürüyor. Daha güzel ve daha başarılı günlere ulaşmak için gerek İlçe teşkilatımız gerekse kadın kollarımız öz verili çalışarak ulaşacak" diye konuştu.

"NAZİLLİ KADINI VE ERKEĞİ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI"

Nazilli Kadın Kollarında bugüne kadar çalışan, görev alan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan MHP Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Serap Cambazoğlu ise; "Nazilli kadınıyla ve erkeğiyle üzerine düşeni yaptı. 2009 yerel seçimlerinde Nazilli Belediyesi'nin burçlarına 3 hilalli bayrağı dikti. Tabii ki siyaset uzun soluklu bir iş, bu bir bayrak yarışı. Necmiye başkanımda sıkıntılı süreçte elinden geldiği her konuda yardımcı oldu. Kendisi ile gerek yerel seçimlerde, gerekse genel seçimlerde birlik beraberlik içerisinde, uyum içinde çalıştık. Bundan sonra da Seval Koşar ve yönetimi ile birlikte aynı şekilde çalışacağımıza inanıyorum. İl kadın kolları başkanı olarak diğer ilçelerimizdeki kadın kolları başkanlarımız ile koordineli bir şekilde biz büyükşehir dahil belediyelerin tamamına talibiz. Genel başkanımızın tabiri ile alayına talibiz. Nazilli'yi de bu saatten sonra vermeye niyetimiz yok. Arkadaşlarımızla en iyi şekilde çalışıp, üzerlerine düşen görevleri yapacaklarından şüphemiz yoktur. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kendisini yalnız bırakmayan MHP'lilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Nazilli Kadın Kolları Başkanı Seval Koşar da, "Ekibimle beraber elimizden geldiğince devraldığımız bu görevde partimizi daha üst seviyelere, oy oranlarını daha yukarılara çıkartmak için çalışacağız. Öncelimiz partide ben değil biz bilincini aşılamaktır. Görevimizde bu bilinçle çalışacağız. Nazilli Belediyesi'ne asılan 3 hilal burcunun sürekli olarak orada kalması için çalışmalarımıza çok önceden başladık ve bu bayrağı indirtmemek için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Serap Cambazoğlu, genel merkezden gelen 'Kuruluş Yetki Belgesini', İlçe Kadın Kolları Başkanı Seval Koşar'a teslim etti. Göreve başlayan Seval Koşar'a MHP İl Başkanı Fevzi Köse tarafından görevinde başarılar dilenerek, eski kadın kolları başkanı Necmiye Özevcimen'e ise Kadın Kolları İl Başkanı Serap Cambazoğlu tarafından hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek çiçek takdim edildi. Seval Koşar başkanlığında yetkilendirilen yönetim kurulu listesinde Ayfer Ayan, Zerrin Önel, Nazmiye Ulunçay, Hatice Bayazıt, Fadime Aksoy, Tülin Yapucuoğlu, Zehra Korkmaz ve Dilek Kargıcı yer aldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Koşar Nazilli Aydın Yerel Haberler

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Aziz Yıldırım transferi bitirdi! Jose Mourinho imzayı attı

Aziz Yıldırım transferi bitirdi! Jose Mourinho imzayı attı

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title