Haberler

MHP'li Taşer: Kadınlara Pozitif Ayrımcılık Yapacağız

Güncelleme:

MHP Büyükşehir Başkan adayı Murat Taşer, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü için 30 mart seçimlerinde partisine destek istedi.

Ege İş Kadınları Derneği'nin (EGİKAD) bu defaki konuğu MHP Büyükşehir Başkan Adayı Murat Taşer oldu. MHP Konak Belediye Başkan Adayı Adil Özyiğit ile EBSO Sanayiciler Kulübü'nde EGİKAD üyeleri ile biraraya gelen Taşer, kendisini tanıtarak, projelerini anlattı ve Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü için 30 mart seçimlerinde partisine destek istedi.

Toplantıda konuşan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, seçim öncesi kendilerini ziyaret etmek isteyen bütün Büyükşehir Belediye Başkanları ile biraraya geldiklerini belirterek, üyelerinin adayları tanıyarak, projelerini ilk ağızdan dinleme fırsatı bulduğunu söyledi. İzmir için proje üreten, kentin gelişmesine katkı sağlayan her adayın çok değerli olduğuna dikkat çeken Elmasoğlu, "İzmir, Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri. Yaşadığımız, iş hayatımızı sürdürğümüz kentin daha ileri noktalara gelmesini istiyoruz. 30 Mart seçimlerini de bu konuda bir şans olarak görüyoruz. Bütün adayların projeleri var. Hepsi iyi niyetle İzmir için çalışacağını belirtiyor. 30 Mart sonrasında kim başkan olursa olsun, İzmir'in kazanacağından hiç şüphem yok. Bütün adaylara başarılar diliyorum" dedi.

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer ise belediyecilik konusunda uzun yıllara dayanan bir tecrübesi olduğuna işaret ederek, bunu İzmir için değerlendirmek istediğini söyledi. Burhan Özfatura'nın ekibinde yer alan bir isim olarak 11.7 kilometrelik metroyu 3.5 yılda bitirdiklerini, Büyükkanal projesinin yüzde 90'ını görev yaptıkları dönemde tamamladıklarına dikkat çeken Taşer, "İzmir'in ihtiyaçları belli. Bunlar arasında en önemlileri ulaşım sorununun çözülmesi ve toplu konut ihtiyacının karşılanması. Bizim önceliklerimiz bunlar olacak. Geçen 10 yılda İzmir zaman kaybetti. Genel seçimler ne yazık ki genel politikanın gölgesinde yapılıyor. 30 mart tarihinde sizden Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü için demokratik ikaz hakkınızı kullanmanızı rica ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Taşer Türkiye İzmir Ege Yerel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (1)

KELkkkkk@hotmail.com:

Sayın Taşer e başarılar. Bu yarıştan başarmış olarak çıkacağını umuyor ve bekliyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title