Haberler

MHP'li Milletvekilleri, Toroslar Belediye Başkanı Tuna'yı Ziyaret Etti

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, 2009 Yerel Seçimlerinde Mersin'de Tüm Belediyeleri Almayı Hedeflediklerini Söyledi.

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, 2009 yerel seçimlerinde Mersin'de tüm belediyeleri almayı hedeflediklerini söyledi.

Şandır, MHP Mersin milletvekilleri Behiç Çelik, Kadir Ural ve Akif Akkuş ile birlikte Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Şandır, 2009 yerel seçimlerinde Mersin'de tüm belediyeleri almayı hedeflediklerini belirterek, "Toroslar Belediye Başkanımız Hamit Tuna, 22 Temmuz seçimlerinde başarılı bir gayret gösterdi. Bu gayretlerinden dolayı partim adına kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Mersin'de Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm belediyeleri hedefleyen bir partiyiz. Mersin'i MHP yönetmelidir. İnşallah önümüzdeki seçimde, bu seçimde yarım aldığımız sonucu tamama erdirmek gayretinde olacağız" dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, Türk milletinin, MHP'ye mevcut iktidarın müfettişliği görevini verdiğini ve MHP'nin de bu görevi en iyi şekilde yapacağını ifade ederek, "Biz bu seçimde elimizden geleni yaptık ve 2009 yerel seçimleri için çalışmalarımıza başladık. İktidar olmuş olsaydık daha iyi hizmetler sunacaktık, ama olmadı. Mevcut iktidardan herhangi birşey beklemiyoruz. Kendi yağıyla kavrulan bir belediye olarak vatandaşlarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. Milletvekili arkadaşlarımıza görev süreleri boyunca başarılar diliyorum. Şu anki hedefimiz yerel seçimlerde yüksek bir başarı elde etmek. Bunun için de tüm gayretimizle çalışacağız" diye konuştu.

(HK-MT-MT-Y)

15.08.2007 15:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title