Haberler

MHP'li Akıllı: Hükümet Kurulamıyorsa Erken Seçime Gidilmeli

Milliyetçi Halk Partisi(MHP) Antalya milletvekili Tarkan Akıllı, partisinin Aksu İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Milliyetçi Halk Partisi(MHP) Antalya milletvekili Tarkan Akıllı, partisinin Aksu İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Milletvekili Tarkan Akıllı, hükümetin bir an önce kurulmasını kurulamıyorsa da derhal erken seçime gidilmesi gerektiğini söyledi.

MHP Antalya milletvekili Tarkan Akıllı, milletvekili seçimlerinin ardından ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. MHP Aksu ilçe Teşkilatı'nı ziyaret eden milletvekili Tarkan Akıllı, Başkan Kemal Kara ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle yaptığı görüşmede Antalya'ya, teşkilatlara, partililere ve ülküdaşlarımıza selam gönderdiğini kaydeden milletvekili Akıllı, "Liderimiz ve genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin hepinize selamlarını getirdim" dedi.

AK PARTİ HÜKÜMETİ KURAMIYORSA ERKEN SEÇİME GİDİLMELİ

Türkiye'de yaşanılan son gelişmelerin ve Aksu'nun problemlerinin görüşüldüğü ziyarette konuşan Akıllı, "Terör olayları her geçen gün artıyor. Hemen her gün eli kanlı terör örgütü tarafından bir askerimiz ya da polisimiz şehit ediliyor. Ülkede bir başıboşluk hali var. AK Parti bir an önce Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) veya Halkların Demokratik Partisi'yle(HDP) hükümeti kurmalıdır. Eğer kuramıyorsa derhal seçime gidilmelidir. Nafile görüşme turlarıyla ülkenin kaybedecek bir dakikası bile yoktur" diye konuştu.

AKSU'YA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPTILAR

Merkezde olmasına rağmen Aksu'nun gelişmişlik düzeyinin çok düşük seviyelerde olduğunu kaydeden Tarkan Akıllı, "13 yıllık iktidar süresince AK Parti, Çalkaya ve Aksu beldelerini birleştirerek Aksu ilçesi yapmaktan başka bir şey yapmadı. Büyükşehir Belediyesi'de, Aksu'ya vermesi gereken hizmetleri vermedi. Aksu'nun sorunlarını çözmedikleri gibi üvey evlat muamelesi yaptılar" dedi.

Milletvekili Tarkan Akıllı'nın yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydeden MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, son bir yılda Aksu'da hayatın adeta durduğunu dile getirdi. D-400 Karayolu'na yapılan üst geçişli yolun ilçede ticareti bitirdiğini ifade eden Kara, "Yol boyunda bulunan esnaflarımız adeta kan ağlıyor. İşyerleri elemanları birer ikişer değil, beşer onar çıkardı. Aksu ilçemiz AK Parti'den tabiri caizse çok ağır bir kazık yedi" diye konuştu.

Milletvekili Tarkan Akıllı, MHP İlçe Başkanı Kemal Kara'yla birlikte MHP İlçe Teşkilatı'nda yapılan görüşmenin ardından rahatsızlandığı için ameliyat olan, yerel seçimlerde Aksu Belediye Meclis Üyesi adayı Mehmet Coşkun'a evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Aksu'da askere gidecek olan gençlerin eğlencesine katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tarkan Akıllı Kemal Kara Ak Parti Antalya Yerel Haberler

title