Haberler

MHP'den "Bir Defter de Sen Al" Kampanyası

MHP Afyonkarahisar İl Teşkilatı, ailesi ihtiyaç sahibi öğrenciler için "Bir Defter de Sen Al" kampanyası başlattı.

MHP Afyonkarahisar İl Teşkilatı, ailesi ihtiyaç sahibi öğrenciler için "Bir Defter de Sen Al" kampanyası başlattı.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, makamında düzenlediği basın toplantısında, teşkilat olarak göreve geldikleri ilk günden bu yana birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini söyledi.

Vatandaşlarla tam bir kaynaşma içinde olduklarını belirten Aslan, şöyle konuştu:

"İyi ve zor günlerinde hep vatandaşlarımızın yanlarında olarak, siyasi görüş ayrımı yapmaksızın görevimizi ifa etmeye çalışıyoruz. Görev başındaki insanlar olarak sıfatlarımız ne olursa olsun memleketimizin kalkınması için ağır bir vebal içinde olduğumuzu biliyoruz. Bu düşünceden hareketle 17 Eylül Pazartesi günü okullar açılıyor. Okulların açıldığı günlerde ailelerimizin yoğun alışveriş zorluğu ortadadır. Biliyoruz ki, birçok aile çocuklarının forma ve kırtasiye masrafını karşılamakta zorlanıyor. Hatta ekonomik sıkıntılardan dolayı çocuklarını okula göndermemeyi düşünen aileler vardır. Bu durumda o masum çocukların suçu nedir- İhtiyaç sahibi öğrencilerimize bir nebze de olsa katkı sağlayabilmek amacıyla bu kampanyayı başlattık."

Yarınların bir defterle aydınlatılabileceğini dile getiren Aslan, kampanyanın insani ve vicdani bakımdan hayır ve gönül işi olduğunu kaydetti.

Aslan, kampanyaya maddi destekte alt ya da üst sınır olmadığını anlatarak, isteyen herkesin makbuz karşılığı yardımda bulunabileceğini sözlerine ekledi.

Toplantıda, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Muhabir: Mustafa Güngör

Yayıncı: Sedat Gök - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Aziz Aslan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title