Haberler

MHP Adayları Çimen ve Hızarcı Pazaryolu'nda…

MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, Pazaryolu ilçesinde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, Pazaryolu ilçesinde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Çimen, "Pazaryolu'ndaki hemşehrilerimizin desteğini bizimle görmekten çok memnun olduk" dedi.

MHP Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, seçim çalışmalarına Erzurum'un Pazaryolu ilçesinde devam etti. İlçe merkezi başta olmak üzere bağlı mahalle köylerde kapsamlı bir seçim çalışması yürüten Çimen ve Hızarcı, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Ertürk Çimen, kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet etti, esnafın sıkıntılarını dinledi. Türkiye'nin ve Erzurum'un yeni bir dönemin eşiğinde olduğunu ifade eden Çimen, "7 Haziran seçimlerinde MHP'nin iktidar olmasıyla birlikte Türkiye'ye yeniden huzur, istikrar, barış ve kardeşlik hakim olacak. Bizim siyaset anlayışımızda önce sorun icat edip, sonra bu sorun üzerinden çözüm üretmeye kalkışmak yok. Bu hükümet işte bu manevrayı çok iyi yapıyor. Durduk yerde sorun üretiyor, sonra bu sorunla milleti meşgul ediyor, sonra da aklı sıra çözüm üretiyor. Bunlara milletin karnı artık tok" diye konuştu.

MHP'li Ertürk Çimen, 7 Haziran seçimleri öncesinde Erzurum'a miting yapmak için gelecek olan Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin karşısında bu kez yüreğini ortaya koymuş bir Erzurum bulacağını belirterek, "Erzurum için çarpan tüm yürekleri Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz mitingimize bekliyoruz" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyfullah Hızarcı Ertürk Çimen Pazaryolu Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title