Haberler

Meslek Kurslarında Başvurular Sona Eriyor

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğinde Açılan Meslek Kurslarında Başvurular Sona Eriyor.

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde açılan meslek kurslarında başvurular sona eriyor.

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nin Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak açacağı mesleki ve teknik eğitim kurslarına başvurular 2 Kasım Cuma günü sona eriyor. 40 ayrı branşta açılacak kurslara başvurmak isteyen vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi çözüm masasına kayıt yaptırmaları gerekiyor. Çözüm masası yetkililerinden alınan bilgiye göre kurslara ilginin bir hayli çok olduğu bildirildi. Autocad, solidworks, bilgisayar işletmenliği kursu (windows, word, exel), web tasarım (dreamweaver), web tasarım (frontpage), bilgisayar bakım ve onarım, web tasarım (photo shop), teknik resim, elektrik devre tasarımı, gaz altı kaynakçılığı branşlarında kontenjanlar doldu. Diğer branşlardaki kayıtlar ise devam ediyor. 8 Ekim'den itibaren kabul edilen başvurularda şu ana kadar 746 kişi başvuruda bulundu.

Meslek kursları, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki grupta açılacak. Hafta içi kursları; 18.00 - 22.00 arasında verilecek. Hafta sonu kurs saatleri ise; sabah 10.00 ve gece 22.00 arasında olacak. Dersler; Sakarya Anadolu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi, Fatih Anadolu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi ve Mesleki Eğitim Müdürlüğü'nde verilecek. Ücretsiz olarak açılacak kursları başarı ile tamamlayanlara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek. Bir kursun açılabilmesi için en az 20 kişinin başvurması gerekiyor. Derslerin çakışmadığı sürece isteyen vatandaşlar istedikleri kadar kursa katılabilecekler.

Açılacak kursların listesi şöyle; Autocad, solidworks, teknik resim, sac metal tasarım, hacim kalıbı tasarım, elektrik ark kaynakçılığı, gaz altı kaynakçılığı (mig-mag), gaz altı kaynakçılığı (tig-wig), çelik konstrüksiyon, elektrik tesisatçılığı, elektronik devre tasarımı ve yapımı, pic mikro denetleyici, plc kursu temel seviye, plc kursu ileri seviye, elektrikli ev aletleri bakım ve onarım, ağaç maket gemi yapım, ağaç işleri, ağaç marketçiliği, ağaç oymacılığı, ağaç tornacısı yetiştirme kursu, ahşap boyama kursu 1, ahşap boyama kursu 2, mobilya döşemeciliği, mobilya iskeletçiliği, mobilya üst yüzey işletmeciliği, bilgisayar işletmenliği kursu (windows, word, exel), web tasarım (dreamweaver), web tasarım (frontpage), bilgisayar bakım ve onarım, web tasarım (photo shop), pano monitörlüğü, bobinajcılık, güvenlik sistemleri, otomatik kumanda, soğutma sistemleri, sıhhi tesisat, kalorifer sistemleri kullanım kursu, doğalgaz kullanım ve onarım kursu, motor yenileştirme kursu, oto elektrik kursu.

(ŞK-İÇ)

31.10.2007 12:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title