Haberler

Merzifon Kaymakamından Haltercilere Övgü

Merzifon Kaymakamı Geyim, Ferdi Halter Şampiyonası'nda madalya kazanan genç haltercileri makamında kabul etti.

Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim, 5 - 8 Temmuz tarihleri arasında Nevşehir'de düzenlenen Türkiye Yıldızlar Ferdi Halter Şampiyonası'nda madalya kazanan genç haltercileri makamında kabul etti.

62 kiloda Türkiye şampiyonu olan Ali Osman Gökmen ile 94 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Mehmet Emin Özdemir'i kutlayan Kaymakam Geyim, "Bu başarılarla yetinmeyip Avrupa ve dünya şampiyonluğuna kadar gidin. Müthiş bir yeteneğiniz var. Kendi geleceğinizi tanzim etme şansınız var. Türkiye'yi temsil etmek müthiş bir duygu. Çok iyi bir hocanız var, aynı zamanda çok iyi bir ekipsiniz. Hocanızın emeklerini zayi etmeyin. Çok iyi işler başardınız. Hiçbir başarıyı yeterli görmeyin. Ben, sizleri dünya ve Avrupa şampiyonu olarak görmek istiyorum" dedi.

Kaymakam Geyim, Merzifon Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Erdal Aydınlı, antrenör Üzeyir Hacıyev ve başarılı halterci Ferdi Sezgin'in de katıldığı ziyarette madalya kazanan sporcuları 300 lira ile ödüllendireceklerini kaydetti.

350 sporcunun katıldığı şampiyonada derece kazanan sporcularının milli takıma seçildiklerini ve 26 Ağustos 2 Eylül tarihleri arasında Romanya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanacaklarına işaret eden Merzifon Belediyespor Halter Takımı Antrenörü Üzeyir Hacıyev, Kaymakam Geyim ile Belediye Başkanı Kadri Aydınlı'nın kendilerini sürekli desteklediklerini söyledi. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Fatih Geyim Merzifon Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title