Haberler

Mersin Kültürler Festivali Sürüyor

Mersin Kültürler Festivali, ikinci gününde de çeşitli etkinliklerle devam ederken, siyasi partilen milletvekili adayları stantları gezdi.

Mersin Kültürler Festivali, ikinci gününde de çeşitli etkinliklerle devam ederken, siyasi partilen milletvekili adayları stantları gezdi.

AK Parti Mersin milletvekili adayları Mustafa Muhammet Gültak, Yılmaz Tezcan, Muhsin Kızılkaya, Zeynep Gül Yılmaz, İbrahim Gül, Arif Yıldırım, Mehmet Emin Kaplan, Pınar Nar, Cemal Balkaya, Abdullah Kuz, Mehmet Taşkıran ile CHP Mersin Milletvekili ve gelecek dönem adayı Aytuğ Atıcı, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Adayı Oktay Öztürk ile diğer MHP'li adaylar 2. Mersin Kültürler Festivali kapsamında kurulan stantları ziyaret etti.

MEBİDER standına gelen vekil ve adaylar, festival hakkında bilgi alırken, festivalin hoşgörü kenti Mersin'e yakışır bir etkinlik olduğunu, birlik ve beraberliği pekiştirdiğini kaydettiler. MEBİDER Başkanı Aytekin Kemik ve üyeleri, 2. Mersin Kültürler Festival Komitesi Başkanı Ekrem Sağlam ve Yardımcısı Gülseyran Keskinaslan ile görüş alışverişinde bulundu. Vekil ve adaylar, Mersin'deki tüm kültürleri buluşturan bu etkinliği gerçekleştirdikleri için MEBİDER yönetimi ve komite üyelerine teşekkür etti.

Stantları tek tek gezen vekil ve adaylar vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Öte yandan, yeni yazı ile hat yapan, ders kitaplarında yer alan Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve İstiklal Marşı'nın yazımını yapan hattat Etem Çalışkan, 2. Mersin Kültürler Festivali'nde ziyaretçilerin isimlerini hat sanatı ile yazdı.

Hat sanatçısı Çalışkan, 2. Mersin Kültürler Festivali kapsamında 'Mersin'in Yaşayan Değerleri Ödülü'nü de aldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Tezcan Ak Parti Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title