Haberler

Ordu'da Merhum Gazeteciler Mezarları Başında Anıldı

Güncelleme:

Ordu Gazeteciler Derneği, ocak ayında vefat eden gazeteciler için anma programı düzenledi.

Ordu Gazeteciler Derneği, ocak ayında vefat eden gazeteciler için anma programı düzenledi.

Merhum gazetecileri anma programına Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, Ordu Vali Yardımcısı İsa Bolat, Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın kurum müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Güzelyalı Asri Mezarlığı ile Şahincili Şehir Mezarlığı'nda bulunan merhum gazeteciler, Ali Rıza Gürsoy, Haldun Altunel, Osman Kurtuluş, Bilal Köyden, Kazım Vardar, Mehmet Tarı, Erol Ataşan ve Alaattin Benal, mezarları başında düzenlenen törenle anıldı.

Merhum gazeteciler için dualar okunurken, mezarlarına karanfil bırakıldı. Merhum gazetecileri anma programına katılan Vali Yardımcısı İsa Bolat, Ordu'da yapılan bir çok hizmetin zamanında merhum gazeteciler tarafında kaleme alındığını hatırlatırken, "Bizler her yıl ahde vefa olarak her yıl buraya gelip, Ordu basınında ve ordu halkında çok büyük hizmetleri olan merhum basın mensuplarımızı anıyoruz. Bugün Ordu'daki bir çok hizmetin baktığımızda bu merhum gazetecilerimizin zamanında yazdıkları yazılardan dolayı, hizmete dönüşüyor. Bizler tekrar onlara teşekkür ediyorum. Ruhları şad olsun" dedi.

Anma programını düzenleyen Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın ise yaptığı konuşmada duygularını şöyle dile getirdi: "Milletleri millet yapan unsurlardan bir tanesi ahde vefadır. Bu manada bizler hakka yürümüş olan gazeteci büyüklerimizi mezarları başında ziyaret ederek, onları unutmadığımızı, unutturmayacağımızı göstermek için buradayız. Ruhları şad, mekanları cennet olsun." - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Aydın Karadağ Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title