Haberler

Mercedes'ten Şölen Havasında Test Sürüş Günleri

Mercedes Benz Erzurum Bayii Gelecek Otomotiv, şölen havasında test sürüş günleri düzenledi.

Mercedes Benz Erzurum Bayii Gelecek Otomotiv, şölen havasında test sürüş günleri düzenledi.

Yapılan organizasyona ilgi büyük oldu. Katılımın yüksek olduğu test sürüş günlerine ailelerin yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Palyaço ve maskotlar ise çocuklar için sürpriz oldu.

Gelecek otomotiv tarafından her yıl geleneksel hale getirilen test sürüş günleri, bu yıl şenlik havasında geçti. Katılımın yüksek olduğu organizasyonda Mercedes kalitesi ile buluşan Erzurum halkı kalite ve konforun tadını çıkardı. A,B,C,CLA,GLA ve E serisi modelleri test eden vatandaşlar Mercedes'in diğer modellerle kıyaslanamayacak kadar lüks konfor ve kaliteye sahip olduğunu söylediler. Yaklaşık 10 yıldır araç kullandığını belirten Mustafa Akyürek, "10 yılı aşkın süredir çeşitli marka ve modellerde araç kullandım ama Mercedes diğer araçlara hiç benzemiyor, kendinizi evinizin salonunda hissettiriyor" diye konuştu. Mercedes markası erkekler kadar bayanlarında ilgisini çektiği yapılan organizasyonda kendini bir kez daha gösterdi. GLA modelini test eden Birgül Yılmaz, ' Son yıllarda Mercedes markası benimde ilgimi çekiyor Gelecek Otomotiv'de GLA modelini test etme fırsatını buldum gayet başarılı inşallah almayı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

BAYANLARIN İLGİSİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Erzurum'da her geçen yıl satış rakamlarını artıran Gelecek Otomotiv kalite ve konforla vatandaşları buluşturmaya kararlı görünüyor. Her yaştan insana hitap ettiklerinin altını çizen Mercedes Benz Gelecek Otomotiv Erzurum Bayii Genel Müdürü Serdar Tümerdem yaptığı açıklamada, "Mercedes Benz artık her kesime hitap ediyor yaptığımız araştırmalar ve satışlarımız bunu bize gösteriyor. Gerçekleştirdiğimiz Test günlerine her kesimden insanlar yoğun ilgi gösterdi; erkekler kadar bayanlarda Mercedes'i takip ediyor özellikle suv ve spor modellerine bayanların ilgisi daha fazla. Her geçen yıl satışlarımız artarak devam etmekte, bunun en güzel kanıtını ise yollarda görmek mümkün. Biz Gelecek Otomotiv olarak gerçekleştirdiğimiz organizasyonlara halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz test sürüş günlerine aileler ve bayanların ilgisi bizi daha da mutlu etti." Şeklinde konuştu.

İLGİ YOĞUN OLDU

Gelecek Otomotiv'de gerçekleşen test sürüş günlerinde çocuklarda unutulmadı. Aileleri ile Mercedes kalitesiyle buluşmaya gelen ailelere en büyük sürpriz ise çocuklar ile ilgilenen palyaço ve maskotlar oldu. Karnı acıkanlara barbekü ve kokteyl hizmeti veren Gelecek otomotiv anne ve babalara rahatça araçları test ettirirken, çocuklarla ilgilenmeleri için palyaço ve maskot hizmeti sundu. Hiçbir zaman sıradan hizmet vermediklerinin altını çizen Gelecek Otomotiv Erzurum Genel Müdürü Serdar Tümerdem, "Gelecek Otomotiv olarak halkımızı sadece bir müşteri olarak asla görmedik, her türlü sosyal sorumluluklarımızın farkındayız, Ailelerin bir gününü burada rahatça geçirmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık, anne ve babalar rahatça araçlarını test ederken görevli palyaço ve maskot arkadaşlarımız da çocuklarla ilgilendiler. Karnı acıkanlara piknik havasında barbekü hizmeti verdik. Konuklarımız mutlu bir şekilde aramızdan ayrıldılar" dedi. Test sürüş günü dolayısıyla yoğun şekilde olumlu tepkiler aldıklarının altını çizen Tümerdem, ' Sabah erken saatlerde başlayan organizasyonumuz akşam geç saatlere kadar devam etti Erzurum halkı her model araçlarımızı görme ve test etme şansını buldular. Aramızdan ayrılırken herkes teşekkür edip bu tür organizasyonların sürekli yapılması yönünde istekleri oldu." diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mercedes Benz Mercedes Erzurum Şölen Yerel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title