Haberler

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği ve Eğitim-Bir Sen Bursa Şube Başkanlığı, Kurban Bayramı vesilesiyle sendika binasında Kurban Bayramı'nı üyeleriyle bir araya gelerek kutladı.

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği ve Eğitim-Bir Sen Bursa Şube Başkanlığı, Kurban Bayramı vesilesiyle sendika binasında Kurban Bayramı'nı üyeleriyle bir araya gelerek kutladı..

Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajlarının verildiği merasimde Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği ve Eğitim-Bir Sen Bursa Şube Başkanlığı üyeleri Kurban Bayramı'na bir kez daha kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşadı.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Tarım - Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇBİR-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Şahin Değirmen, SAĞLIK-SEN Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, Eğitim-Bir Sen Bursa Şube Başkan Yardımcıları Ali Ağaoğlu ve Ahmet Bilgiç ve çok sayıda üyenin katılımıyla bayramlaşma merasimi gerçekleştirildi.

Sendika binasında gerçekleşen kutlama merasiminde üyelerle tek tek bayramlaşan AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su "Birlikteliğimizi kalıcı kılmalı ve birbirimize sımsıkı bağlanmalıyız. " dedi.

Kurban Bayramı bayramlaşma merasimine Ankara'dan katılan Tarım - Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇBİR-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Şahin Değirmen, "Kişilerin birbirleriyle gerçek iletişim kurması gerektiğini ve bayramların bu bağlamda önemli rol oynadığını dile getirdi. Değirmen "Milli ve manevi bayramlarımız toplumumuzun birlik ve beraberliği için çok önemli vesilelerdir. Biz çalışmalarını önce insani değerleri göz önünde bulundurarak gerçekleştiren bir konfederasyonun mensubuyuz. Bu yüzden ne kadar şükretsek az olur. Tüm İslam alemine sağlık ve huzur dolu bir Kurban Bayram'ı diliyorum" şeklinde konuştu.

Memur-Sen Bursa il Temsilcisi Numan Şeker'in yurt dışında olmasından dolayı Memur-Sen adına bir konuşma yapan SAĞLIK-SEN Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, "Buruk bir bayram geçirdiklerini ve nedeninin Suriye ve Mısır'da yaşanan olaylar olduğunu dile getirdi. Yünkul "Mısır ve Suriye'de yaşanan olaylar insanlığa acı vermektedir. Oradaki kardeşlerimizin acılarını paylaşıyoruz. Memur-Sen olarak bu tür olaylara asla kayıtsız kalmadık. Geçtiğimiz günlerde Genç Memur-Sen olarak Mısır'da yaşanan olayları kınadık. Biz Memur-Sen olarak sendikacılığı sadece memurların, çalışanların özlük haklarını korumak bağlamında yapmıyoruz. Biz insani değerleri ön planda tutarak çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Eğitim-Bir Sen Bursa Şube Başkan Yardımcılarından Ahmet Bilgiç, "Millet ve ümmet olarak bir araya getirici bir bayramda buluşmanın mutluluğunu dile getirdi. Bilgiç "Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen ailesi olarak bir araya geldik. 700 bine yaklaşan üye sayısıyla Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü üyesi olma şerefini yaşıyoruz. Milletimizin bütünlüğünü ve birlikteliğini perçinleyen bu Kurban Bayramı'nda bir araya geldik. Rabbim bizleri ve birlikteliklerimizi muhafaza etsin" şeklinde konuştu.

AF- - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Eğitim Bir Sen Memur Sen Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title