Haberler

Memur- Sen Kastamonu Havalimanını Ziyaret Etti

Sen Kastamonu İl Başkanı İrfan Bakır ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Orhan Sancaktaroğlu, Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Öz, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Turgut Arslan, Diyanet-Sen Şube Başkan Yardımcısı Nahit Kıldıroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Havalimanı Müdürü Yücel Karadavut’u ziyaret etti.

Sen Kastamonu İl Başkanı İrfan Bakır ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Orhan Sancaktaroğlu, Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Öz, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Turgut Arslan, Diyanet-Sen Şube Başkan Yardımcısı Nahit Kıldıroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Havalimanı Müdürü Yücel Karadavut'u ziyaret etti.

Ziyarette Kastamonu Havalimanı Müdürü Yücel Karadavut, Kastamonuluların Hava meydanına sahip çıktığını, böyle gitmesi durumunda, İzmir ve başka illere de sefer düzenleyebileceklerini, her geçen gün Kastamonuluların hava meydanını tercih etmelerinin kendilerini mutlu ettiğini bildirdi. Memur Sen Konfederasyonunun çalışmalarını takip ettiğini, kendi kurumlarında da 25 personelin Memur- Sen üyesi olduğunu söyledi.

Memur Sen İl Başkanı İrfan Bakır da, Kastamonu da Hava meydanı olmadığı için Ulaştırma Memur- Sen' i kuramadıklarını, ancak Hava meydanı açıldığından dolayı Ulaştırma Memur Seni Kastamonu da kurduklarını söyledi belirterek Hava meydanının Kastamonu için önemli yatırımlardan biri olduğunu, Ilgaz tüneli de tamamlandığın da, artık göçün tamamen tersine döneceğini söyledi ve "Kastamonu' ya hizmet eden herkese Memur Sen olarak şükranlarımı sunuyorum" diye sözlerini tamamladı.

Memur-Sen yönetim kurulu daha sonra Ulaştırma Memur Sen Kastamonu İl Başkanlığı yönetimine seçilen üyelere de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Metin Tiryaki Başkanlığında Ulaştırma Memur - Sen Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: 'Nuri Ekinci, Mehmet Can Özcan, Cihan Koç, İrfan Kardaş, Hakan Durmuş ve Uğur Demir.' - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Diyanet Sen İrfan Bakır Kastamonu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title