Haberler

Memur Sen'den Teröre Lanetleme

SEN Malatya İl Temsilciliği de arda arda gelen terör saldırılarını kınamak ve birlik beraberlik mesajları vermek için bir basın açıklaması yaptı.

MEMUR-SEN Malatya İl Temsilciliği de arda arda gelen terör saldırılarını kınamak ve birlik beraberlik mesajları vermek için bir basın açıklaması yaptı.

Malatya Yeni Cami meydanında yapılan basın açıklamasına yüzlerce vatandaş katılırken vatandaşlar ellerindeki bayraklarla sloganlar atarak terörü lanetledi.

Basın açıklamasının ardından saldırılarda hayatını kaybedenler ve şehit olanlar için dua edilip gıyabi cenaze namazı kılındı.

Toplanan grup adına açıklama yapan MEMUR-SEN Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, "Başta Dağlıca ve son olarak bugün Iğdır'da yaşanan ve milletimizi derinden sarsan eli kanlı terör örgütünün saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" dedi.

Terörün bir insanlık suçu olduğunu ifade eden Yıldırım, "Bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve gruplar işleyebilir. Terörizmin ve teröristlerin hedefi ise insanlıktır, kardeşliğimizdir, milletimizdir. Analar ağlamasın, ocaklar sönmesin ve kardeşlik hukuku gelişsin ilkesiyle başlatılan milli, kardeşlik sürecinde yeni katliamlar yapmak, kan ve gözyaşı siyasetini devam ettirmek için planlar yapan PKK terör örgütü, haince saldırılarıyla milletimizin birliğine ve dirliğine tuzak kurmuş, toplumun birlikte yaşama umuduna kurşun sıkmıştır. İçerden ve dışarıdan beslenen terör örgütlerinin adları, haince planları ve amaçları ne olursa olsun, 78 milyonun hep birlikte geleceğe yürüyüşünü, yeniden büyük Türkiye'yi inşa yolculuğunu engelleyemeyecekler, gelecek umutlarımızı söndüremeyeceklerdir" diye konuştu.

Vatandaşların teröre karşı tek yürek olması gerektiğini belirten Yıldırım, "Gün teröre karşı topyekun, omuz omuza, el ele olma günüdür. Gün şehitlerimizi, gazilerimizi, ailelerini ve tüm terör mağdurlarını yalınız bırakmama günüdür. Terörü hep birlikte yenebiliriz, el ele vererek terörü tarihin çöğ sepetine atabiliriz" ifadelerini kullandı.

Teröre karşı ortak söylem ve eylem birlikteliğinin sağlanması gerektiğini söyleyen Yıldırım, "Suçlamalar anaların gözyaşlarını dindirmiyor, yüreklere düşen ateşi söndürmüyor. Şunu iyi bilelim ki yaralarımızı ayrışarak değil, bütünleşerek sarabiliriz, acılarımızı kavga ederek değil, kardeşlik içinde kalarak paylaşabiliriz. Acının ülkesi, dili, dini, ırkı yoktur" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memur Sen Malatya Dağlıca Iğdır Yerel Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250 Heimlich manevrası nedir? Heimlich manevrası nasıl uygulanır? Buz Yolu filmi oyuncuları kim? Buz Yolu filmi konusu, oyuncuları! Buz Yolu ne zaman nerede çekildi? #128250
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

title