Haberler

Memur-Sen'den Asya'ya Destek

Memur-Sen Muş İl Başkanlığı tarafından Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya’ya destek amaçlı yemekli toplantı düzenlendi.

Memur-Sen Muş İl Başkanlığı tarafından Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya'ya destek amaçlı yemekli toplantı düzenlendi.

Memur-Sen İl Başkanı ve Diyanet-Sen Muş Şube Başkanı iken istifa ederek Muş Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Muş Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Feyat Asya için Muş'ta bir lokantada bir araya gelen Memur-Sen İl Başkanı Bayram Güler ve Memur-Sen'e bağlı iş kollarının şube başkanları, Asya'ya destek vereceklerini açıkladılar. Yemekte kısa bir konuşma yapan Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Muş Şube Başkanı Bayram Güler, Memur-Sen ailesi olarak içlerinden birinin belediye başkanlığına aday gösterilmesinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek, Feyat Asya'ya ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini hatırlattı. Seçimlerin başta ülkemiz olmak üzere Muş için hayırlı olması temennisinde bulunan Güler, "Memur-Sen İl Başkanı olduğu dönemde Muş Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen arkadaşımız Feyat Asya ile birlikte olmak üzere bugün burada toplandık. Kendisinin Muş için hayırlı işlere imza atacağından eminiz. Cenab-ı Allah yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya ise, mensubu olduğu bir sendikanın kendisi için böyle bir organizasyon düzenlemesinden duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi. Asya, "Sizlerle daha önce sayısızca böyle toplantılar düzenledik. Ama bugün çok heyecanlıyım. Beni maruz görün. Adaylığımın açıklanması esnasında yapılan tanımda 'Memur-Sen İl Başkanlığı görevini yapmıştır' sözlerinin söylenmesi bile beni çok mutlu etti. Sizin içinizden ve sizlerden biriyim. Beni bugünümde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ülkemiz ve milletimiz için bir nimet olduğunu belirten Asya, "Ben size hizmet edebilmenin arzusu ve Allah'ın rızasını kazanma umudu içindeyim. Yüklendiğim sorumluluğun farkındayım. Sizin gibi kardeşlerim, omuzlarımdaki bu yükü hafifletecektir. AK Parti, ülkemiz ve ilimiz için bir nimettir, bir şanstır. Gelin bu şanstan ve bu imkandan hep beraber istifade edelim. AK Parti, kuruluşundan bu yana, Türkiye tarihine unutulmayacak icraata imza atan bir partidir. Yıllardır beslenen umutlar AK Parti ile hayat bulmuştur. Bugün ülkenin neresine giderseniz gidin şehirlerin yakın tarihleri, AK Parti öncesi ve AK Parti sonrası olmak üzere adeta ikiye ayrılıyor. Bizler de AK Parti'nin örnek hizmetlerinden ilham ve destek alarak, refahtan daha çok pay alan, daha kaliteli kamu hizmetine ulaşan, altyapı sorunlarını halletmiş, park ve bahçe alanlarını genişletmiş bir Muş'u hep birlikte inşa edeceğiz" diye konuştu.

Muş'taki tüm kesimlere aynı yakınlıkta olacaklarını ifade eden Asya, "Ayrım yapmayacak, faydasız uğraşlardan, güncel politik hesaplardan uzak duracak, hizmet üretmeye ama yalnız hizmet üretmeye odaklanacağız. Bunu yaparken de Allah'ın rızasını ve hizmet alan vatandaşlarımızın hayırlı duasını almayı umacağız. Bunun için kasamız ve masamız hizmet için, kapımız ve sözümüz hürmet için açık olacak. Belediyecilik zor ve meşakkatli bir uğraştır; bizler neye talip olduğumuzun farkındayız ve sorunları nasıl çözeceğimizin de bilincindeyiz. Herkesi dinleyen bir anlayış ile oluşturulan ortak akılla, geleceğimizi kurtaracak projelerle, hizip, klik ve aşiret saplantılarından kurtulmuş iyi niyetimizle, teşkilat mensuplarımızın ve halkımızın destekleriyle her sorunun üstesinden gelmeyi amaçladık" şeklinde koştu.

Yapılan konuşmaların ardından Memur-Sen adına Sağlık-Sen Muş Şube Başkanı Fehmi Kuzey Vurar tarafından Feyat Asya'ya sendikacılık hizmetlerinden ötürü plaket takdim edildi.

Yemeğe AK Parti İl Başkanı Halis Saltık ve İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Emin Seçkin de katıldı - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Feyat Asya Memur Sen Ak Parti Muş Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title