Haberler

Marmaris Belediyesi Yeni Yıl Kutlamaları

Güncelleme:

Marmaris Belediyesi, yeni yıl için hazırlıklarını tamamladı. Caddeleri süsleyen Belediye, KÖFN konseriyle yeni yılı taçlandıracak. Saatler gece yarısını gösterdiğinde ise yapay kar yağdırılacak.

Marmaris Belediyesi, yeni yıl için hazırlıklarını tamamladı. Caddeleri süsleyen Belediye, KÖFN konseriyle yeni yılı taçlandıracak. Saatler gece yarısını gösterdiğinde ise yapay kar yağdırılacak.

Marmaris'te yeni yıl hazırlıkları tamamlandı. Günler öncesinden çalışmalara başlayan Marmaris Belediyesi ilçeyi bir gelin gibi süsledi. Kentin en işlek noktaları olan Ulusal Egemenlik, Atatürk ve Yeniyol caddeleri akar led perdeler, melek kanatları, yıldız ve kar taneleriyle süslendi. 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nın girişine ise ışıklı 2024 yazısı konuşlandırıldı.

YENİ YIL PROGRAMI HAZIR

Marmaris Belediyesi yeni yıl için bir kutlama programı da hazırladı. Müzik, dans ve görsel şovlarla süslenecek etkinlikler kapsamında 31 Aralık Pazar günü büyük yılbaşı konseri düzenlenecek. Son yılların sevilen grubu KÖFN'ün sahne alacağı etkinlikte DJ performansları da gerçekleştirilecek. Ayrıca saat tam 24.00'da yapay kar yağdırılacak.

BAŞKAN OKTAY'DAN DAVET

Tüm vatandaşları etkinliklere davet eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "2023'de ülke olarak çok zor zamanlar yaşadık. Deprem felaketi başta olmak üzere zorluklar yaşadık, sıkıntılı günler geçirdik. Ancak tüm bunları unutup yeni yıla yeni umutlarla girmemiz gerekiyor. Biz de bu nedenle halkımız için güzel bir program hazırladık. Yeni yıl heyecanını hep birlikte yaşamak için tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Marmaris Belediyesi Marmaris KÖFN Etkinlikler Yerel Haberler Müzik Yerel Yaşam Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title