Haberler

Marmara Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı

Güncelleme:

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, ''Türkiye ve Bosna Hersek arasında bir köprü oluşturduk" dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı  Recep Altepe, "Türkiye ve Bosna Hersek arasında bir köprü oluşturduk. Şu anda tüm belediyelerimiz oradaki merkezlere yardım ediyor. Bir an önce Bosna Hersek'in normal hayatına geçmesini istiyoruz" dedi.

Altepe, Edirne Hafız Ağa Konağı'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, bugün Marmara Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı'nı kardeş şehirleri Edirne'de düzenlediklerini belirtti.

Encümen toplantılarını her ay farklı bir ilde yaptıklarını dile getiren Altepe, bugün Edirne ilini daha yakından tanıma fırsatı bulacaklarını vurguladı.

Birliğin rutin gündeminin dışında özel bir gündeminin de olduğunu, Saray Bosna'da yaşanan sel felaketini ve yapılan yardımları konuşacaklarını ifade eden Altepe, konuşmasına şöyle devam etti:

"Saray Bosna ile ilgili orada yaşanan bir sel felaketi var. Bosna'ya Marmara Bölgesi olarak ve gerçek dost Türkiye olarak yardım etmek bizlere düşüyor. Geçtiğimiz günlerde birlik olarak bu organizasyonu yaptık. Türkiye ve Bosna Hersek arasında bir köprü oluşturduk. Şu anda tüm belediyelerimiz oradaki merkezlere yardım ediyor. Bir an önce Bosna Hersek'in normal hayatına geçmesini istiyoruz. Orada kullanılamaz durumda olan yaklaşık 100 bin üzerindeki binanın eksiklerinin giderilmesi, eşya desteğinin sağlanması, ihtiyaç olan temizlik ve hijyen malzemesi gibi tüm ihtiyaçlarla ilgileniyoruz. Bu konuda Marmara Belediyeler Birliği önemli bir misyon yüklenmiş durumda. İnşallah bugün son gelişmeleri de konuşacağız."

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise toplantının Edirne'de yapılmasının kent için önemli olduğunu, belediye başkanlarının tecrübelerinden, yeni bir belediye başkanı olarak kendisinin de yararlanacağını vurguladı. 

Toplantıya, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün,  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Edip Uğur ve Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Cemil Arslan katıldı. 

Kaynak: AA / Yerel

Recep Altepe Türkiye Marmara Yerel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title