Haberler

Markalaşma ve İletişim Konferansı

Genç MÜSİAD Antalya Şubesi tarafından düzenlenen "Markalaşma ve İletişim" konulu konferansın konuğu, Yenişafak Gazetesi ve Marketing Türkiye Dergisi yazarı Ali Saydam oldu.

Genç Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi tarafından "Markalaşma ve İletişim" konulu konferans düzenlendi.

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'ndaki konferansta konuşan Yenişafak Gazetesi ve Marketing Türkiye Dergisi yazarı Ali Saydam, öğrencilere markalaşma ve iletişimi hayatından örnekler vererek anlattı.

İletişim ile ilişki arasındaki farkın çoğu kişi tarafından ya bilinmediğini ya da yanlış bilindiğini ifade eden Saydam, düzenlenen konferansla öğrencilerin bu iki kavramı daha kolay ayırt edeceğini söyledi.

Saydam, iletişimi ilişkiden ayıran temel farkın ikna ve değişim olduğunu belirterek, bazı kişilerin güzel konuşmalar yaptığını ancak karşısındaki kişiyi ikna edemediğini bunun ise kişinin iletişim zayıflığından kaynaklandığını kaydetti.

Ali Saydam, müşteri ilişkilerinde de mesafelere dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Reklamlarda yapılan en küçük hatanın başarısızlığa götürdüğünü vurgulayan Saydam, yapılacak çalışmalarda en ufak ayrıntılara bile dikkat edilmesi gerektiğini kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Yenişafak Gazetesi Ali Saydam Türkiye Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title