Haberler

Mardin Müftülüğü'nden Kurban Açıklaması

Mardin Müftüsü Dursun Ali Coşkun, bu yıl yurtiçinde 182 merkezde, yurt dışında da 76 ülkenin 450 bölgesinde kurban kesiminin yapacaklarını açıkladı.

Mardin Müftüsü Dursun Ali Coşkun, bu yıl yurtiçinde 182 merkezde, yurt dışında da 76 ülkenin 450 bölgesinde kurban kesiminin yapacaklarını açıkladı.

Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, Diyanet İşleri Başkanlığı ile bu yılki Vekaletle Kurban Kesim Programı kapsamında, yurt içinde il ve ilçelerdeki 182 merkezde, yurt dışında da 76 ülkenin 450 bölgesinde kurban kesimi yapacaklarını söyledi. Coşkun, yurt içinde 625 TL, yurt dışında 450 TL bedelle vekaletle kurban kesimi yapacaklarını belirtti.

Türkiye'nin mazlum coğrafyalara ümit ışığı olacağını anlatan Coşkun, "Türkiye Diyanet Vakfı olarak 2015 yılı Vekaletle Kurban Programı kapsamında gelmesi beklenen kurban vekaletlerine göre 200 bin hisse kurbanın kesim ve dağıtımını yapmayı planlıyoruz. Yurt dışında 76 ülke ve bu ülkelerin 450 bölgesinde Türkiye'den görevlendirilecek personelimiz ve gönüllülerimizle birlikte kurban kesim ve dağıtımı yapacağız. Yurt içinde ise 182 merkezde kurban kesim ve dağıtımını gerçekleştireceğiz. Yurt içindeki kesim merkezlerinden 88'inde ayrıca sığınmacı ailelere yönelik kurban kesimi de yapılacak" dedi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Mardin Müftülüğü Ali Coşkun Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title