Haberler

Mardin'de 'Askıda Ekmek' Projesi

Mardin’de din görevlileri ve fırıncı esnafı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara katkı sağlamak için başlattıkları ’Askıda ekmek’ projesini genişletmeyi planlıyor.

Mardin'de din görevlileri ve fırıncı esnafı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara katkı sağlamak için başlattıkları 'Askıda ekmek' projesini genişletmeyi planlıyor.

Mardin ve Artuklu İlçe Müftülüğü'nün desteği ile hazırlanan ve tüm fırınlarda başlatılan 'Askıda ekmek' projesiyle muhtaç ailelere ve özellikle şehirde yaşayan Suriyeli ailelere yardımlar ulaştırılması amaçlanıyor. Mardin Müftülüğü'nde düzenlenen toplantıda konuşan Mardin Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Adalet Ergüntali, başlatılan projeye destek amaçlı genişletmeyi istediklerini söyledi. Projenin kent genelinde yayılması için bir takım çalışmaların yapıldığını belirten Ergüntali, "Projeyi başlatan müftülük, din görevlileri ve fırıncı esnafına çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde sivil toplum kuruluşları olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmek istiyoruz. Bu projenin il geneline daha yaygınlaşmasını arzu ediyoruz. Bu yönde çalışmalarımız olacak" dedi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title