Haberler

Manisa Emniyetinde Terfi Töreni

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne Görev Yapan Müdür ve Komiserlerden Oluşan 44 Emniyet Mensubu Bir Üst Rütbeye Terfi Oldu.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne görev yapan müdür ve komiserlerden oluşan 44 emniyet mensubu bir üst rütbeye terfi oldu.

Polis Lokali'nde düzenlenen terfi törenine Vali Yardımcısı Kadri Canan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fevzi Argıç, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, müdür yardımcıları, terfi olan emniyet mensupları ile eşleri katıldı. İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, 44 personelinin terfi olmasından çok memnun olduğunu ifade ederek, "Emniyet mensupları, halkın huzurunu korumak için fedakarca ve özveriyle, gece gündüz demeden her zaman görevinin başındadır. İşimiz çok meşakatli bir iştir. 44 arkadaşımızın terfi almasından son derece memnun oldum. Tabi bu arkadaşların başarısında bana göre yüzde 50 den fazla eşlerinin payları var. Hem terfi alan arkadaşlarımı hem de eşlerini yürekten kutluyorum." dedi. 2002 yılında Manisa'da 3. Sınıf Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan ve 1. sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi ederek Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı'na atanan Fikri Özsoy'dan övgüyle söz eden Aydemir, kendisini bir ilin emniyet müdürü olarak görmeyi arzu ettiğini sözlerine ekledi. Konuşmanın ardından Özsoy'un rütbesini eşi Emine Özsoy ile Vali Yardımcısı Kadri Canan birlikte taktılar. Vali Yardımcısı Kadri Canan da, bir çok daire ile birlikte çalıştığını ancak Disiplin Tüzüğü bakımından emniyet mensuplarının daha en ağır şartlarda görev yaptığını belirterek, "Bu nedenle emniyet teşkilatında terfi almak kolay değildir. En ufak hatada ciddi cezalarla karşı karşıya kalabilmektedirler. Diğer dairelerde disiplin konularında daha hoşgörülü maddeler yer alır. Ben de emniyet personelini ilgilendiren disiplin kararlarında elimden geldiği kadar hoşgörülü davranmaya çalıştım. 44 personelin terfi almasından mutlu oldum. Hepsini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra, 2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi olan Serhat Sarıçoban'ın rütbesini eşi Mehtap Sarıçoban ile Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fevzi Argıç, İsmail Duran'ın rütbesini de eşi Berrin Duran ile İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir taktılar. Daha sonra, 3. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden 2, ve 4. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden 5, emniyet amirliğine terfi eden 11, başkomiserliğe terfi eden 12 ve komiserliğe terfi eden 9 personelin rütbeleri takıldı.

(ÖA-Mİ-

(ÖA-Mİ-)

07.08.2007 17:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu: Kılıçdaroğlu'nun bana kırgın olduğunu düşünmüyorum, bayramda ısrarla aradığımda cevap verdi

İmamoğlu: Kılıçdaroğlu'nun bana kırgın olduğunu düşünmüyorum, bayramda ısrarla aradığımda cevap verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title