Haberler

Levent Piriştina'ya Yüksel Desteği

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina, biraraya geldiği Adatepe Mahallesi sakinlerine rekreasyon alanı ve kapalı pazaryeri sözü verdi.

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina, biraraya geldiği Adatepe Mahallesi sakinlerine rekreasyon alanı ve kapalı pazaryeri sözü verdi. İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel'in de katıldığı buluşmada Piriştina, evinin de bulunduğu mahallede sandıklardan tulum çıkarma sözü aldı.

Adatepe'de gerçekleşen halk buluşmasında çeşitli yörelerden halk oyunları gösterilerinin sunulmasının ardından konuşan Levent Piriştina, ilk olarak AK Parti Adayı Cemil Şeboy'a gönderme yaptı. Şeboy'un "Ceketimi koysam kazanırım" dediğini belirterek eleştiride bulunan Piriştina, "Biz 31 Mart'ta bu meydanda sizlerle halay çekerken kendisi nereye gider merak ediyorum" dedi. Adatepe'ye rekreasyon alanı yapma sözü veren genç aday Piriştina, "Rekreasyon alanının yanısıra kapalı pazaryeri yapmak onurumuzdur, namusumuzdur. Orada bakan evlatları varsa burada da vatan evlatları var. Onlara 31 Mart'ta hesap soracağız. Ayrıca emek sömürüsünü Sayın Aziz Kocaoğlu nasıl kaldırdıysa 5 yıllık sürede de biz de elimizden geleni yapacağız. Biz bir söz verdik mi, mutlaka tutarız. Hedefimiz görev süremiz içerisinde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden ilçemize 1.5 milyar liralık yatırım alabilmek. Gelirleri artırıp giderleri kısacak ve herkesin kıskandığı bir Buca'yı sizlerle yaratacağız. Benim evim bu mahallede. 30 Mart'ta sandıklardan tulum çıkartacak mıyız? Gelin birlikte karanlığa son verelim" diye konuştu. Törene Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Saygılı ile birlikte katılan İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ise, AKP Hükümeti'nin ülkeyi yolsuzluk sarmalı haline getirdiğini belirterek, 17 Aralık soruşturması kapsamında haklarında fezleke hazırlanan 4 bakanın mutlaka yargı önünde hesap vermesi gerektiğini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Piriştina Alaattin Yüksel Adatepe Buca Yerel Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Maliye'den vergi kaçıran 2 firmaya 7 milyar liralık rekor ceza

Maliye'den vergi kaçıran 2 firmaya 7 milyar liralık rekor ceza

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title