Haberler

Kütahya'da deprem anma programı düzenlendi

Güncelleme:

Kütahya Valisi Musa Işın, depremlerin yıl dönümünde Ulu Camii'de düzenlenen anma programına katıldı. Program kapsamında depremde hayatını kaybedenler için dualar edildi ve Kur'an-ı Kerim okundu. Vali Işın, vatandaşlara başsağlığı dileyerek ülkenin tüm felaketlerden korunmasını temenni etti.

Kütahya Valisi Musa Işın, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde, Kütahya Müftülüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ulu Camii'de düzenlenen anma programına katıldı.

Anma programı kapsamında Kütahya genelindeki tüm camilerde depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için okunan hatimlerin duaları edildi, Kur'an-ı Kerim okundu.

Depremde hayatını kaybedenleri rahmetle yad eden Vali Işın, "Vefat eden vatandaşlarımıza Allah rahmet etsin ve geride kalanların acısını dindirsin. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Allah ülkemizi ve milletimizi büyük-küçük tüm felaketlerden korusun" ifadelerini kullandı.

Sabah namazının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce cami çıkışında vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuldu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Musa Işın Kütahya Deprem İnsan Hakları Yerel Yaşam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title