Haberler

Kürşat Tuna'dan Cuma Pazarına Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Çanakkale 1’nci sıra Milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna, Cuma pazarında esnafı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Çanakkale 1'nci sıra Milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna, Cuma pazarında esnafı ziyaret etti. Tuna'ya Pazar gezisi sırasında vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

MHP Çanakkale Milletvekili adayı Kürşat Tuna, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bir hafta önce 16 yıl önce vefat eden babası Kemalettin Tuna'nın mezarını ziyaret edip, seçim startını veren Milletvekili adayı Kürşat Tuna'nın ikinci durağı ise Cuma pazarı oldu. Cuma pazarında esnaflarla bir araya gelen Milletvekili adayı Tuna, tek tek esnafların elini sıkarak sıkıntılarını dinledi. Esnaf ziyareti sırasında pazarda alış veriş yapan vatandaşlar da MHP Milletvekili adayı Kürşat Tuna'ya büyük ilgi göstererek, bağrına bastı. Esnafların yanı sıra alış veriş yapan vatandaşların da sıkıntılarını dinleyen Milletvekili adayı İbrahim Tuna, esnaf çocuğu olarak sonuna kadar esnafların ve vatandaşların da yanında olacağını söyledi.

'ESNAFIN SORUNLARINI ÇÖZECEK PARTİ MHP'DİR'

Çanakkale'de esnafların sıkıntılarının her daim bildiğini söyleyen MHP Çanakkale Milletvekili adayı Kürşat Tuna, esnafların ve vatandaşların sorununu ortadan kaldıracak tek partinin MHP olduğunu işaret etti. Tuna, "Bugün teşkilatımızla birlikte Çanakkale'mizin Cuma pazarını ziyaret ettik. Hem esnaflarımızla, hasbıhal ettik, hem pazara gelen annelerimizle, kardeşlerimizle, ağabeylerimizle bir araya geldik. Gerçekten bize karşı bu ilgisi, bu samimiyeti biz çok mutlu etti. Milliyetçi Hareket Partisine karşı halkın teveccühü çok çok farklı. Bizler biliyoruz ki, şu an halkın umudu Milliyetçi Hareket Partisi. Şehrin ekonomisi işte burada atıyor. İnsanlarımız hep şunu söylediler; 'Aman evladım, siz geldiğinizde sakın zam yapmayın. Torbalarımız daha da azalmasın. Sıkıntı yaşamayalım.' İnsanlarımız şu an ekonomik anlamda çok büyük sıkıntı içerisinde. Bunun farkındayız. Çünkü girdiler, tarım girdileri çiftçilerimizin belini büküyor. Bu da son tüketiciye pazarlarda yansıyor. Elimizden geldiğince hem tarım girdilerini aşağıya çekebilmek anlamında, hem pazarcı esnafının sıkıntılarını giderebilmek anlamında, hem de tüketicimizin, kendi insanımızın pazardan daha düşük fiyata daha kaliteli mal alabilmesini sağlayabilmek anlamında sonuna kadar mücadele edeceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Çünkü biz halkız. Halkın içinden geliyoruz. Her türlü isteklerinin de sonuna kadar temsilcisi olmaya çalışacağız. Tekrar halkımızın da, esnafımızın da bize kucak açması anlamında hepsine teşekkür ediyoruz" dedi. MHP Çanakkale Milletvekili adayı Kürşat Tuna'ya, MHP il yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Hakan Pınar ve partililer de eşlik etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi İbrahim Kürşat Tuna Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title