Haberler

MYK'dan "değişim" mesajı çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kurmaylarına kongre talimatı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında dün AK Parti genel merkezinde yapılan MYK toplantısında olağan kongre için çalışmaların başlatılması kararı çıktı. Açılış konuşmasında partide değişim yapılacağına yönelik mesaj veren Erdoğan'ın toplantıda kongreleri başlatma talimatı verdiği ve olağan kongrenin eylül ya da ekimde yapılmasının planlandığı öğrenildi. Yönetim değişikliğinin kongre sonrası yapılacağı belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan başkanlığında, dün parti genel merkezinde yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı 3 saat sürdü.

AÇILIŞ KONUŞMASINDA "DEĞİŞİM" MESAJI

MYK toplantısında yerel seçim sonuçları ve atılacak adımlar masadaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılış konuşmasında partide değişim yapılacağına yönelik mesaj verdiği, sonuçlarının derinlemesine bir şekilde incelenmesi gerektiğini ve özeleştiriye ihtiyaç olduğunu söylediği belirtiliyor.

BÜYÜK KONGREYE GİDİLECEK

NTV'nin edindiği bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti MYK toplantısında olağan kongre için hazırlıkların başlatılması talimatını verdi. Belde, ilçe ve il kongrelerinin tamamlanmasıyla eylül veya ekim gibi büyük kongreye gidilmesi hedefleniyor. Edinilen bilgilere göre, parti yönetiminde değişim de kongre öncesinde planlanmıyor. Kongrelerde seçimde başarısız olan il yönetimlerinin değişmesi, kongrede de partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinde değişim gündemde.

İLK KAMP VEKİLLERLE YAPILACAK

AK Parti'de iki ayrı kamp yapılması da planlanıyor. Bunlardan ilki mayıs ayı içinde milletvekilleri ile yapılacak. Her milletvekili bölgesine ilişkin sorunları anlatacak. Çözüm önerileri sıralanacak. İkinci kamp ise belediye başkanları ile gerçekleştirilecek. Kızılcıhamam'da yapılması planlanan kamp için haziran ayı düşünülüyor. Kampta eski belediye başkanlarının yeni belediye başkanları ile tecrübelerini paylaşması planlanıyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

AK Parti Eylül Politika Güncel Haberler

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 22 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 22 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 22 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 22 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Ergin Göleli kimdir, zengin mi, serveti ne kadar? Fenerbahçe şampiyon olursa Aziz Yıldırım aday olacak mı? Yıldırım'dan önemli açıklamalar
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500

Yorumlar (10)

Vatandaş:

Değişim RECEP TAYYİP ERDOĞAN 'dan başlamalı. Eskidi artık.

161
48
yanıtYanıtla
Gürsel İşlek:

Memurlara biraz daha zam verin 4 sene sonra Türkiye kırmızıya boyansın

97
53
yanıtYanıtla
alaattin akcaalan:

Bayraktar geliyor bayraktar geleceğin cumhurbaşkanı !!

21
121
yanıtYanıtla
Alaattin Erden:

reis ten istifasını istemek suça giriyor mu

98
16
yanıtYanıtla
Abdullah KARAMAN:

Artık aynı yüzleri, kaliteli saatleri, jakuzi, ıstakoz ve yatları, lüks makam araçlarını görmekten sıkıldık, bıktık, nefret ettik.

102
7
yanıtYanıtla
Tolga:

Sadece Partide degil ayni zamanda bazi Bakanlar da görevden alinmali basta Ulastirma bakani iki kelimeyi bir araya getiremeyen birinin Ülkeye ne faydasi olabilir? Isi gücü memleketini düsünmek Ülkeyi degil derhal gitmeli….

92
14
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Reis valla emekli ve çocukları tek sorun bu kesinlikle doğru Bir tesbitler sokağa inin emeklinin hakkını verin emekli çocukları her yerde sokakta babasını savunuyor haklı olarak ve bu tepkiler tüm Türkiye'ye yayıldı hala daha büyüyor ama artık dinleyen olmadı

76
13
yanıtYanıtla
Babacan yalçın:

Emekli için güzel bir çalışma bekliyoruz reis

46
12
yanıtYanıtla
Metin Adigüzel:

Metal yorgunlugu sadece yol arkadaslarina var kendisi titanyumdan galiba herkesi kizaga cekti kendisi hala devam ediyor. Degisimi yanlis yerde yapmayin.

35
5
yanıtYanıtla
Üveys Uyanık:

işçi olmadan ülke olmaz herşeyi işçiler yapıyor ve onlar açlığa mahkum edilmişler daha bunlar sız n iyi günleriniz Allah bırakmasın onların hakkını ne istirahat var ne tatil ne huzur o lokmada olmasinlazım degil

16
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title