Haberler

Küre'de 19 Mayıs Törenlerinde Öğrenci Bayıldı

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak kurtuluş savaşının ateşlendiği gün olan 19 Mayıs’ın 96. yıldönümü Küre’de düzenlenen etkinlikler ile gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak kurtuluş savaşının ateşlendiği gün olan 19 Mayıs'ın 96. yıldönümü Küre'de düzenlenen etkinlikler ile gerçekleştirildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı. Küre İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tursun tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı okunmasının ardından başlayan törenlere, Küre Kaymakamlık Binası önünde,Küre-i Nühas İstaiklal Yolu Mehtar Takımı mini konseri ile devam edildi. Konser sonrasında ise, Kaymakamlık önünden 19 Mayıs etkinliklerinin ikinci etabı olarak Küre Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPAL) okul bahçesinde ki alana kadar yürüyüs gerçekleştirildi.

İkinci etap törenlerinde günün anlama ve önemini belirten konuşmayı okul öğretmenlerinden Tarih Öğretmeni Cihan Cızlakoğlu yaptı. Etkinlikte, şiirler, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi, Gençliğin Ataya Cevabı, Küre ÇPAL Halk oyunları sunumu sergilendi.

AŞIRI SICAK BAYILTI

Küre Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Tekvando kursu kursiyerlerinin tekvando gösterisi öncesinde aşırı sıcaklardan bunalan Dilek Tak isimli öğrenci rahatsızlandı, sağlık ekiplerinin anında müdalesi sonrasında ambulans'ta tedavi altına alınan Dilek Tak'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tekvando kurs öğrencilerinin gösterilerinin ilgi ile izlendiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, İlçe de düzenlenen İstiklal Yolu Gençlik ve Spor Turnuvaları'nda dereceye girenlere ödülleri, Küre Kaymakamı Şahin Kazancı, Küre İlçe Garnizon Komutanı Şeref Ay, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Yavuz İlçe Milli Eğiti Müdürü Mehmet Tursun, ve protokol üyelerince verildi. Törenler, Küre ÇPAL okul bahçesinde gerçekleştirilen kermes ile son buldu.

Törene; Küre Kaymakamı Şahin Kazancı, İlçe Garnizon Komutanı Şeref Ay, Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tursun, siyasi parti temsilcileri, stk, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetli Küreli vatandaşlar katıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Samsun Küre Yerel Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title