Haberler

Kahramanmaraş genel haberleri: Kahramanmaraş'ta yaya öncelikli trafik uygulamasında küçük kızın televizyona çıkma merakını Vali Coşkun giderdi

Güncelleme:

Kahramanmaraş haber... Kahramanmaraş'ta yaya öncelikli trafik uygulamasında küçük kızın televizyona çıkma merakını Vali Coşkun giderdi Küçük kız "hangi kanalda çıkacağız" diye sordu vali "Sen hangisini istersen" dedi Kahramanmaraş'ta yaya öncelikli trafik uygulamasına katılan küçük bir kız çocuğu kendisini...

Kahramanmaraş'ta yaya öncelikli trafik uygulamasında küçük kızın televizyona çıkma merakını Vali Coşkun giderdi

Küçük kız "hangi kanalda çıkacağız" diye sordu vali "Sen hangisini istersen" dedi

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta yaya öncelikli trafik uygulamasına katılan küçük bir kız çocuğu kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, 'Hangi televizyonda çıkacağız' sorusu üzerine Vali Ömer Faruk Coşkun, "Sen hangisini istersen ona söyleyelim çıkarsın" diye yanıt verdi.

İçişleri Bakanlığının 'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' ile "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" projeleri çerçevesinde Kahramanmaraş'ta 'Yaya Güvenliği' konulu uygulama etkinliği düzenlendi.

Onikişubat ilçesi Kadir Paşa Bulvarı üzerinde gerçekleşen uygulama çerçevesinde okuldan çıkan öğrenciler ve protokol üyeleri yaya yolunu kullanarak yolun karşısına geçti. Etkinlikte sürücülere bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Uygulama sonunda açıklamada bulunan Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, "Özellikle yaya geçitlerinden önce, öncelik yayanın diye işaretlemelerimiz var ve bunları trafiğin yoğun olduğu arterlerde yeniliyoruz ve tekrar vatandaşlarımıza sürücülerimize hatırlatıyoruz. Bugün de tüm paydaş kurumlarımız ile birlikte etkinliği gerçekleştiriyoruz. Kahramanmaraşlı hemşerilerimizden ve sürücülerimizden ricamız lütfen ama lütfen yaya geçitlerinden geçerken yavaşlayalım. Yayalar varsa onlara öncelik verelim" dedi.

Bu arada, vali ve diğer katılımcılarla yolun karşısına geçen 12 yaşındaki Sema El Muhammet isimli kız çocuğu da, "Acaba hangi televizyon kanalında çıkacağız" diye soru sordu. Vali Coşkun ise, "Sen hangisini istersen ona söyleyelim çıkarsın" diye yanıt verdi.

Bunun üzerine küçük kız, Vali Coşkun'a teşekkür ederken yaya uygulamasına katılmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Faruk Coşkun Kahramanmaraş Genel Yerel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title