Haberler

Ksmmmo Başkanı Suat Özsoy'dan Yeni Yıl Mesajı

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy yeni yıl dolayısıyla açıklama yaptı.

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy yeni yıl dolayısıyla açıklama yaptı.

Özsoy, "Sevinçler, acılar, anılarla dolu bir yılı geride bırakıyoruz. Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyelerine hizmet etme yolunda bu yıl da sorumluluk bilinciyle gelişerek ilerlemiştir. Önceliği eğitim ve en iyi mesleki hizmet olan Odamız, üyesine hizmet anlamında hedeflerini daha da büyüterek ilklere imza atmaya devam etmiştir" ifadesinde bulunduğu açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Mesleki birlik ve beraberliğe önem veren Odamız, eğitimli, sosyal, iletişimi güçlü, hukuk bilinci gelişmiş, saygın ve vizyon sahibi bir meslek mensubu profili misyonu çerçevesinde sizlerden aldığı güç ve yetki ile 2013 yılında da mesleğimizin saygınlığının ve etkinliğinin artırılmasını sağlayan bir kurum olma yolunda çalışmıştır.

Eğitimi birinci sıraya koyduk ve eğitim alanında Odamız Kayseri'de her zaman öncü kurum olmaya devam etmiştir. Sosyal, sportif ve eğlence faaliyetlerimiz, büro ziyaretlerimiz, ruhsat törenlerimiz, mesleki yeterlilik sınavını ilk girişte kazanan meslek mensuplarımız için takdir belgesi törenlerimiz, geleneksel futbol turnuvalarımız, geleneksel iftar yemeklerimiz, geleneksel bayramlaşma törenlerimiz, geleneksel kaplıca programlarımız, gezi programlarımız, piknik organizasyonlarımız, Odamız Türk Halk Müziği Korosu, Odamız yayın organı Erciyes Dergisi, mesleki yayınlarımız, muhasebe haftası etkinliklerimiz ve mesleki kutlamalarımız, mesleki sorunlarımızı çözme ve ilgililere iletme amaçlı ziyaretler, huzurevi, çocuk yuvası gibi sosyal sorumluluk kapsamındaki ziyaretler, aramızdan ayrılarak ebediyete göçen meslek mensuplarımız ve yakınları için okutulan mevlit programları ve taziye ziyaretleri, mesleki tebrik ziyaretleri, meslekte 30 yılını dolduran üyelerimize plaket törenleri, mesleki televizyon programları, evlenen meslek mensuplarımızın mutlu günlerinde onları yalnız bırakmamak gibi birçok icraatımızı meslek mensuplarımızın yararına olacak şekilde gerçekleştirdik.

Odamız Türkiye genelinde üye sayısı açısından 11'inci büyük Oda olmuştur. Çalışma potansiyeli açısından ise Kayseri SMMM Odası, yine Türkiye genelinde ilk beş büyük Oda içerisinde yerini almıştır. Bir meslek odası olarak tüm meslek mensuplarımızı ve meslek mensubu adayı stajyerlerimizi kucaklayarak her zaman bizi ileriye götürecek faaliyetlere önem verdik. Katılımcı yönetim anlayışımız gereği, yapacağımız çalışmaların geniş katılımlı olması amacıyla Oda kurullarımıza ek olarak Çalışma Komisyonlarımızı, Oda tarihinde ilk kez Danışma Meclisimizi, Haksız Rekabet ve Etik Kurulu ile Kadın Çalışma Komisyonumuzu oluşturduk.

Kayseri Kent Konseyi yönetiminde yer alarak, Kayseri Akademisyen Odalar Platformu Sekretaryalığını yürüterek, Anadolu Odaları Platformu Dönem Sekreterliğini yaparak ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Üyesi olarak diğer platformlarda da Odamızı layıkıyla temsil ettik.

Denetim görevini yerine getirerek ekonomik hayatta önemli bir rol üstlenen meslektaşlarımızın geleceğe hazırlanması sürecinde eğitimi ve yetiştirilmesi görevini üstlenen Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası daha birçok yenilik yaparak meslektaşlarına hizmet etti. Üretilen bilgiyi paylaşmak, onların bilgi birikimlerini güncelleştirerek artırmak ve teknolojik gelişmelerden yararlanmalarını sağlamak amacıyla Odamızın resmi web sitesi yeniden tasarlanarak ve etkinliği artırılarak üyelerimizin hizmetine sunuldu. Meslektaşlarımızın ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı şekilde ulaşmasında katkı sağlanmış olup, interaktif online işlemler sayesinde meslektaşlarımız birçok işlemi yapabilmektedirler. Tüm güncel mevzuat ve değişiklikler konusundaki gelişmeler sizlere anında ve zamanında aktarılmaya çalışılmıştır. SMS sistemi etkin bir şekilde kullanılarak üyelerimiz her türlü gelişmeden anında haberdar edilmiştir. Konusunda uzman üstatların ve akademisyenlerin yaptıkları çalışmalar Odamız adına yayınlanarak sizlere bilgiye ulaşma yolunda da katkı sağlanmaya çalışılmıştır. Ayrıca eğitim programlarının desteklenmesi amacıyla eğitim dokümanları sizlerle paylaşılmıştır.

Yaptığı birçok faaliyette önceliği her zaman mesleğe ve üyeye hizmet olan Odamız, siz değerli üyelerimizle birlikte yeni başarılara imza atmayı hedefliyor. Yeni yılda yeni projelerimizi gerçekleştireceğiz. Ödemelerinizi internet sitemiz üzerinden gerçekleştirmenizi sağlayacak olan sanal pos sistemi çok yakında sizlere hizmet vermeye başlayacaktır.

Bünyesinde kurulacak olan iktisadi işletmemiz vasıtasıyla da Eğitim Kurumumuzun sizlere ve değerli stajyerlerimize daha iyi hizmet vermesi amaçlanmıştır. Yeni Oda hizmet binamızın yapılması için arsa çalışmaları tamamlanmış ve 2014 yılında hizmet binamızın temelinin atılması planlanmıştır.

Amacımız, sorumluluk bilinci içerisinde çözüm odaklı çalışarak mesleğimizi ve meslektaşlarımızı en iyi standartlara taşıyarak, muhasebe meslek camiasının hak ettiği değeri bulmasına yardımcı olmaktır. Bu süreçte siz değerli üyelerimizin katkısı en büyük destek ve itici güç olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle önümüzdeki çalışma döneminin camiamız ve meslek mensuplarımız için verimli geçmesini diliyor, yeni yılın şehrimize ve üyelerimize hayırlar getirmesini diliyorum." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title