Haberler

Konya Smmm Odasında Güncel Teşvikler Anlatıldı

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, İŞKUR İl Müdürlüğü ve SGK İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen, “Güncel Teşvikler ve İstihdam” konulu bilgilendirme semineri yapıldı.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, İŞKUR İl Müdürlüğü ve SGK İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen, "Güncel Teşvikler ve İstihdam" konulu bilgilendirme semineri yapıldı.

Konya SMMM Odası hizmet binasında gerçekleştirilen seminere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İş Gücü Genel Müdürü Sadettin Akyıl, Konya SMMM Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, İŞKUR İl Müdürü Emrah Keleş, SGK İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz ve çok sayıda mali müşavir katıldı.

Rekabetin arttığı, nitelikli istihdamın önem kazandığı günümüzde, işverenlerin yararlanabilecekleri destek, teşvik ve uygulamalarla ilgili bilgilendirme yapılacağını belirten Konya SMMM Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, "Ülke olarak önemli bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde, özellikle firmaların işlerini yaparken daha rahat hareket edebilmeleri amacıyla son zamanlarda çıkarılmış olan teşviklerin işverenler için oldukça önemli olduğunun altını çizmek istiyorum. Şunu önemle belirtmek isterim ki, tüm işçi ve işverenin bu konuda daha bilinçli olup teşvik ve desteklerden yararlanmaları gerekmektedir" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İş Gücü Genel Müdürü Sadettin Akyıl ise konuşmasında, "Cumhurbaşkanımız milli seferberlik programı başlattı. Bunun hemen akabinde sayın Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu 6 Ocak'ta Konya'ya gelerek çalışma hayatında milli seferberlik programı başlattı. Bu program çerçevesinde ilk turda tüm illerimizi dolaştık. Teşvikleri ve milli istihdam seferberliği kapsamındaki uygulamalarımızı anlattık. İkinci turda da geri dönüşlerini almak için tekrar illeri dolaşıyoruz. Özellikle son zamanlarda uygulanan teşviklerde mali müşavirlerin kilit nokta olarak bu konuyu çok iyi anlamasını istiyoruz. Bakanlığımız yeni teşviklerini yerinde tespit edip işverene önerilerle katkı sağlayabilir ve bizim seferberliğimize katkı sağlayabilirsiniz. Konya bizim çok takdir ettiğimiz bir ilimiz inşallah Konya her olumlu olayda ilk üçe girecek" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından güncel teşvikler ve istihdam konularında İŞKUR İl Müdürlüğü ve SGK İl Müdürlüğü tarafından detaylı bilgilendirme yapıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Mustafa Konya Ekonomi Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title