Haberler

Konya'da Kurumsallaşmada Süreç Yönetimi ve Uygulaması Semineri

Konya Valiliği, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Milli Prodüktivite Merkezi Tarafından Düzenlenen "Kurumsallaşmada Süreç Yönetimi ve Uygulaması" Konulu Eğitim Seminerleri Başladı.

Konya Valiliği, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Milli Prodüktivite Merkezi tarafından düzenlenen "Kurumsallaşmada Süreç Yönetimi ve Uygulaması" konulu eğitim seminerleri başladı.

Konya Ticaret Odası'nda düzenlenen seminere konuşmacı olarak Milli Prodüktivite Merkezi Uzmanı Selami Çapan katıldı. Seminerle ilgili yapılan açıklamada projenin önümüzdeki günlerde çeşitli faaliyetlerle devam edeceği bildirilirken, proje ile ildeki resmi ve özel kuruluşlarla hiç bir ücret talep etmeksizin verimliliği artırma projeleri uygulanacağı, meslek odalarında eğitim çalışması yapılacağı, firma bazında da danışmanlık, araştırma, eğitim ve izleme faaliyetlerinin gerçekleştirileceği bildirildi.

(MÇ-FM) 24.04.2008 12:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title