Haberler

Kocaeli yerel haberleri: 5. Kocaeli Uluslararası Balık Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu

Güncelleme:

Kocaeli yerel haberi: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen 5. Kocaeli Uluslararası Balık Yakalama Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen 5. Kocaeli Uluslararası Balık Yakalama Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Türkiye'nin farklı illeri ve birçok ülkeden amatör olta balıkçısının katıldığı 5. Kocaeli Uluslararası Balık Yakalama Yarışması, Uzunkum Tabiat Parkında gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle, Kandıra Belediyesi, İmeak Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi ile Kocaeli Sportif Olta Balıkçılığı Doğa ve Su Sporları Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Balık Yakalama Yarışması'nda dereceye giren sporcular kupa ve hediyelerini aldı.

8 farklı türde 57 balık yakalandı

Karadeniz sahillerinde yapılan ilk Uluslararası Balık Yakalama Yarışması'na 8 ayrı ülkeden 16'sı yabancı toplamda 120 sporcu katıldı. Yarışmacılar kefal, mırmır, ispari, minekop, kurdele balığı, dil balığı, eşkina ve kalkan olmak üzere 8 farklı türde 57 balık yakaladı. Dolu dolu geçen yarışmanın ödül törenine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım, İmeak Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, Kocaeli Sportif Olta Balıkçılığı Doğa, Su Sporları Kulübü Başkanı Kadir Cihan Pestil, amatör olta balıkçıları ve vatandaşlar katıldı.

En büyük balık 18 santimetre

Yarışma genel sıralamasında 4 balık 86 puanla Çanakkale'den Abdülkadir Arkış ve Muhammet İnan birinci, 5 balık 51 puan ile Kocaeli'den Gamze Dönmez ve Emre Dönmez ikinci ve 1 balık 40 puan ile Antalya'dan Barış Gürlevük ve Hakan Yılmaz üçüncü oldu. En büyük balık yakalama kategorisinde ise Hollanda'dan Miranda Willemse 18 santim pisi balığı yakalayarak birinci oldu. Yarışmada toplamda 57 balık tutuldu. Tutulan balıklar tekrar denize bırakıldı. Dereceye giren sporcuların ödüllerinin verilmesi sonrasında protokol ve sporcular hatıra fotoğrafı çektirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Kocaeli İmeak Yerel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title