Haberler

Kocaeli Adliyesi'nde Medya İletişim Bürosu

Gazetecilerin daha iyi ve sağlıklı bilgi almaları için Kocaeli Adalet Sarayı’nda medya iletişim bürosunun açılışını Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük yaptı.

Gazetecilerin daha iyi ve sağlıklı bilgi almaları için Kocaeli Adalet Sarayı'nda medya iletişim bürosunun açılışını Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük yaptı.

Adalet Bakanlığı'nın yürürlüğe koyduğu uygulama ile kamuoyunun daha fazla aydınlatılması ve yanlış haberlerinin önüne geçirilmesi amacıyla 81 il adliye binasında 'Medya İletişim Bürosu' açılması kararı alındı.

uygulamada pilot il olarak İzmir, İstanbul, Adana ve Ankara merkez olmak üzere 4 ilde açılan 'Medya İletişim Bürosu'nun açılışı Kocaeli Adliyesi'nde hizmete açıldı. Açılışı Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Baro Başkanı Sertif Gökçe, Başsavcı Vekili Erdal Yüceer yaptı.

Açılışta bir açıklama yapan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, "Siz gazetecilerin, çayını içebileceğiniz, haberini en güzel şekilde yazacağınız bir oda tahsis ettik. İnşallah hep güzel haberleri adliyemizden, Kocaelimize, Türkiyemize verme fırsatı bulursunuz. Adliyemizin kısıtlı imkanları biliyorsunuz, ona rağmen biz, sizler için hakikaten küçük ama güzel bir oda hazırladık. Bundan sonra tüm hazırlık soruşturmalarında, tüm açıklamaları biz yapacağız. Cumhuriyet Başsavcısı olarak ben yapacağım. Mahkeme safahatındaki açıklamaları da, Adliye Adalet Komisyonu Mahkeme Başkanı Muhittin Paça Bey yapacak. Biz bununla kamu vicdanını rahatlatmış olacağız, hem de sizler de bir anlamda hukuki sorumluluk almadan, haberleri birinci ağızdan kamuoyuna yansıtmış olacaksınız. Bu oda artık sizindir. Burada görevli iki tane arkadaşımız var. İkisi de basın konusunda hem eğitim almış, hem de deneyimleri olan kişilerdir. Burada internetiniz ücretsiz olacak. Yani burası her geldiğinizde oturacağınız oda olacaktır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından büronun açılış kurdelesi kesilerek, açılışı gerçekleştirildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adalet Bakanlığı Kocaeli Adliyesi Mustafa Küçük İzmir Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title