Haberler

Kocaavşar İlköğretim'de Yılsonu Şenliği

Balıkesir merkeze bağlı Kocaavşar beldesinde ilköğretim Okulunun yılsonu şenliğinde büyük coşku yaşandı.

Balıkesir merkeze bağlı Kocaavşar beldesinde ilköğretim Okulunun yılsonu şenliğinde büyük coşku yaşandı.

Kocaavşar beldesinde düzenlenen şenliğe, belde halkı ve

Balıkesir'den de çok sayıda vatandaşın yanı sıra AK Parti merkez ilçe başkanı Recep Şeker ile Belde Belediye Başkanı Keskin Gezen de katıldı. Okulda düzenlenen şenliğe anasınıfından 8. sınıflara kadar tüm sınıflar hazırladıkları gösterilerle katılırken, veliler de öğrencileri yalnız bırakmadı. Anasınıfının eğlenceli gösterisi ve mezuniyet töreni ile başlayan şenlikte, tiyatro, dans gösterileri ve şiir dinletisi de yer aldı. Ayrıca Okul Müdürü Ritvan Erkek'in Güzel Sanatlar Lisesinde okuyan oğlu Emirhan Erkek ile arkadaşlarından oluşan müzik grubu da davetlilere türkü ziyafeti verdi.

Davetlilere pilav ayran ikramının da yapıldığı yıl sonu şenliğinde müziğin ve dansın her çeşidinin yer aldığı gösteriler ile davetliler unutulmaz bir akşam yaşadı. Gösteri aralarında düzenlenen çekilişin kuraları büyük ilgi ve heyecan ile izlenirken hediyelerin bolluğu ve güzelliği davetlilerden tam not aldı. Okul öğretmenlerinden Bahriye Eskitürk'ün dedesi tarafından bağışlanan koyun okul yararına açık arttırma ile satışa çıkarılırken 500 lira ile koyunun sahibi Kocaavşar Belediye Başkanı Keskin Gezen oldu.

Şenlik sonunda 8. sınıfı bitiren öğrencilerin coşkulu bir şekilde gerçekleştirdikleri kep atma töreninin ardından öğrenciler, veliler ve öğretmenler hep birlikte müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Okul olarak güzel bir gece geçirdiklerini belirten Okul Müdürü Ritvan Erkek, "Öğrencilerimizin güzel bir gece geçirmeleri, mezun olan öğrencilerimiz için de güzel bir mezuniyet töreni olması için çaba sarfeden, büyük özveride bulunarak bize birlik ve beraberlik ve dayanışma ile neler yapılabileceğini gösteren öğretmen arkadaşlarımın yanı sıra tüm okul çalışanlarına çok teşekkür ederim. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan velilerimize ve misafirlerimize, okulumuzun yılsonu şenliğine destek olan herkese çok teşekkür ederim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özgen Keskin Balıkesir Kocaavşar Ak Parti Yerel Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Bakmadan Geçme

RAMS PARK ALİ SAMİ YEN SPOR TESİSLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Galatasaray stadına METRO ile nasıl gidilir? GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI! #127942 Galatasaray KUPA TÖRENİ ne zaman, nerede? #9917 GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917
Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title