Haberler

Kmü'de Akademik Kadro Başvuruları, Elektronik Ortamda Yapılıyor

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof.Dr.Sabri Gökmen, yeni başlattıkları Akademik Başvuru Sistemi sayesinde akademik kadrolara başvuran adayların başvurularını posta veya kargo ücreti ödemeden yapabildiklerini bildirdi.

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, yeni başlattıkları Akademik Başvuru Sistemi sayesinde akademik kadrolara başvuran adayların başvurularını posta veya kargo ücreti ödemeden yapabildiklerini bildirdi.

Gökmen, yaptığı yazılı açıklamada, 3 yıl önce kurulan üniversitede, bilişim sektöründeki gelişmelere uyum sağlama yönünden çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Sürekli yenilik yaşanan bilişim dünyasındaki ilerlemelere paralel olarak KMÜ'de, güçlü bir bilişim alt yapısı oluşturulduğunu ifade eden Gökmen, şunları kaydetti:

"Akademik kadrolara başvurmak isteyen adaylar evraklarını internet ortamında hızlı bir şekilde posta veya kargo ücreti ödemeden, sadece birkaç dakika içinde gönderebiliyorlar. Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personeli tarafından geliştirilen sistem, adaylar arasında objektif ve adil bir değerlendirme açısından çok önemli katkılar sağlamaktadır. Akademik Başvuru Sistemi güvenilir, objektif, denetlenebilir özelliklere sahip bir sistem. Otomasyon sisteminde hiçbir eleştiriye maruz kalmayacak şekilde akademik değerlendirmeler yapılabiliyor."

- KARAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Sabri Gökmen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title