Haberler

Kış günü yangında evsiz kalan aile yeni yuvasına kavuştu

Güncelleme:

- Kış günü yangında evsiz kalan aile yeni yuvasına kavuştu Gümüşten ailesinin ilk misafirleri Zolan çifti oldu Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli'nin sahip çıktığı Gümüşten ailesinin ilk misafirleri Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan oldu.

- Kış günü yangında evsiz kalan aile yeni yuvasına kavuştu

Gümüşten ailesinin ilk misafirleri Zolan çifti oldu

DENİZLİ - Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli'nin sahip çıktığı Gümüşten ailesinin ilk misafirleri Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan oldu.

Denizli'de yaşanan talihsiz olay geçen ay Anafartalar Mahallesi'nde meydana gelmişti. Elektrik kaçağından çıktığı ifade edilen yangında Gümüşten ailesinin tüm eşyaları küle dönmüş, alevlerin arasından kurtulan Veli ve Ümmü Gümüşten çifti ile 2 çocukları kış günü sokakta kalmıştı. Yangını kısa sürede söndüren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın durumu haber vermesi üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli evsiz kalan aileye sahip çıkmış, ev eşyaları yenilenerek sıcak bir yuvaya kavuşturulmuştu. Başkan Osman Zolan ve eşi Berin Zolan ailenin ilk misafiri oldu. Ziyarete Zolan çiftinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut ve Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız katıldı.

"Her zaman yanınızdayız"

Başkan Osman Zolan, Gümüşten ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, yeni eşyalarla döşenen evin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Çocuklara oyuncak hediye ederek bir süre onlarla oynayan Başkan Osman Zolan, olay gününü Gümüşten ailesinden dinledi. Başkan Zolan, "Allah beterinden korusun. Şükürler olsun sizlere bir şey olmadı, önemli olan can sağlığı gerisi telafi edilir. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak insanlarımızın zor günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Yangın herkesin başına gelebilir. Vatandaşlarımızın açıkta kalmaması adına gayret ediyoruz. Her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Gümüşten ailesinden teşekkür

Eşyaları tamamen yenilenen evlerinde çocuklarıyla mutlu bir hayat sürmek istediklerini söyleyen Ümmü Gümüşten de gösterdikleri ilgi ve desteklerden dolayı Başkan Osman Zolan'a, kendilerini yalnız bırakmayan hayırseverlere ve Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli evsiz Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title