Haberler

Kırıkkale'den Kısa Kısa

Karakeçili'de çiftçilere "Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi" kapsamında güvenli traktör kullanımı, ilk yardım ve acil müdahale konularında eğitim verildi.

Karakeçili'de çiftçilere "Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi" kapsamında güvenli traktör kullanımı, ilk yardım ve acil müdahale konularında eğitim verildi.

İlçe Emniyet Amirliği Toplantı Salonunda düzenlenen seminerde, trafik polisi Suat Yenidünya, güvenli traktör kullanımı, Karakeçili Devlet Hastanesi eğitim hemşiresi Nurten Şar da ilk yardım ve acil müdahale konusunda bilgiler verdi.

Şar, trafik kazalarında ilk müdahale, kurtarma, aranması gereken yerler, olay yerinde alınması gereken önlemle gibi konularda çiftçileri bilgilenderdi.

Etik konferansı

Bahşılı Kaymakamlığı tarafından etik duyarlılık bilincinin artırılmasına yönelik konferans düzenlendi.

Hacı Hidayet Doğruer Çok Programlı Lisesi Salonu'nda düzenlenen konferansa, Kaymakam Harun Ersin Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Aslan Atman, kurum amirleri, memurlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kırıkkale Üniversitesi Fatma Şenses Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Yunus Emre Gürsoy, Etik Haftası nedeniyle, etik kültürünün yerleştirilmesi ve geliştirilmesi, etik ilkeleri ile ilgili bilincin artırılması, farkındalık ve duyarlılık yaratılması, kamu görevlileri etik davranış ilkeleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Karakeçili Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title