Haberler

Kilis'te İlk 5'e Girerek Üniversiteyi Kazanan Öğrenciler Ödüllendirildi

Kilis’te, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında mezun olan ve LYS sınavına katılan öğrencilerden ilk 5’e girenlere İl Milli Eğim Müdürü Ahmet Alagöz tarafından çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Kilis'te, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında mezun olan ve LYS sınavına katılan öğrencilerden ilk 5'e girenlere İl Milli Eğim Müdürü Ahmet Alagöz tarafından çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Kilis'te, LYS sınavlarına giren öğrencilerden Tıp Fakültesine 14, Diş Hekimliğine 5, Hukuk Fakültesine 12, Eczacılık Fakültesine 2, Mühendislik Fakültelerine 38, Veterinerlik Fakültelerine 1, Eğitim Fakültelerine 54, İlahiyat Fakültelerine 15, Sağlık Bilimleri Fakültelerine 52, Fen Edebiyat Fakültelerine 59, İktisadi Siyasal ve İdari Bilimler Fakültlriee 79 ve diğer Fakültelere 81 öğrenci olmak üzere 389 öğrenci 4 yıllık fakültelere yerleşmeye hak kazandı.

Ayrıca 2016 LYS sonucu puan türlerinde Mehmet Zelzele Fen Lisesi Öğrencisi Zekeriya Kerem Dokuzluoğlu MF1-MF2-MF3-MF4 türlerinde il birincisi Hacettepe İngilizce Tıp Fakültesi, yine aynı okul öğrencilerinden Mete Sezer TM1-TM2- puan türlerinde Çukurova Tıp Fakültesi, Nedim Ökmen Anadolu Lisesi Öğrencisi Mustafa Murat Gül TM3-TS1-TS2- türlerinde il birincisi Ankara Hukuk Fakültesi, yine aynı okul öğrencisi Oya Gücer Dil2-Dil-3 türlerinde Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi HMK Anadolu Lisesi öğrencisi Rahim Can Danacı Dil1- puan türünde Çukurca Üniversitesi İngilizce Makine Mühendisliği Fakültesine yerleşmeye hak kazandı.

İl Milli Eğim Müdürü Ahmet Alagöz, LYS puan türlerinde il birincisi olan 5 öğrenci çeyrek altınla ödüllendirildi.

Alagöz, öğrencileri yetiştiren öğretmenleri adına okul müdürlerini ve öğrenci velilerini tebrik ederek başarılarının devamını dilediğini sözlerine ekledi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alagöz Kilis Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Bakmadan Geçme

Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title