Haberler

Keşanspor Teknik Kadrosunu Kurdu

Güncelleme:

Keşanspor'da yeni yönetimin belirlenmesinin ardından takım kurma çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde bu yıl Edirne Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan

Keşan spor'da yeni yönetimin belirlenmesinin ardından takım kurma çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında, teknik kadroyu kurmak amacıyla 4 antrenörle anlaşma imzalandı.

Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısına, Keşan spor Genel Kaptanları Nejat Çabuk ve Şaban Ağaoğlu ile Basın Sözcüsü Kamil Filiz Katıldı.

Keşan spor'da yeni sezonda A takımda antrenör olarak Serkan Bayraktar, menajer olarak Nevruz Kaldı, altyapı için ise antrenör olarak Kaptan Ahmet olarak bilinen Ahmet Erol ve Emre Çolakçavdar ile anlaşmaya varıldığı açıklandı.

Anlaşmaya varılan Serkan Bayraktar, A Takım olarak lisanslı futbolcular ve yeni transferler ile birlikte 8 Ekim 2012 Pazartesi gününden itibaren Keşan Belediyesi Atatürk Stadı'nda çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Bayraktar'ın ardından söz alan Ahmet Erol, Keşan'daki 14 bin öğrencinin 7 bin tanesinin erkek olduğuna dikkat çekerek, futbola meraklı tüm çocukları Keşan spor altyapısına davet etti. Kimsenin davet beklememesi gerektiğini dile getiren Erol, çalışmaların her gün saat 16.30'da Keşan Belediyesi Atatürk Stadı'nda yapıldığını bildirdi.

Bu konuşmaların ardından söz alan Kamil Filiz, spor yaşamlarından sonra yine Keşanspor'a destek veren kişilerin çocuklarının da Keşanspor'a gönül verdiğini söyledi. Keşanspor için herkesin taşın altına elini soktuğunu gördüklerini dile getiren Filiz, "Anlaşmaya vardığımız bu kardeşlerimiz de hiçbir koşul sunmadan Keşanspor'a yardım edeceklerini söyledi. Bu düşüncelerinden dolayı çok mutlu oldum." dedi.

ANASPONSOR MERCAN

Keşanspor'un yeni sezondaki sponsorunun yine Mercan Şirketler Topluluğu olacağını bildiren Kamil Filiz, "Mercan Şirketler Grubu Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Mercan ile görüştüm ve gerekeni yapmaya hazır olduklarını söyledi. Başkanımız ve hocamız ile görüşerek gerekli olan malzeme listesini hazırlayacağız. Kendisine Keşanspor Yönetimi olarak teşekkür ediyorum. Transfer konusunda da birçok futbolcu ile temas halindeyiz. Çok büyük aksilikler yaşamazsak, birkaç gün içerisinde takım olarak bir araya geleceğiz. Antrenörlerimiz Serkan Bayraktar ve Nevruz Kaldı A takımda, Ahmet Erol ile Emre Çolakçavdar ise altyapımızdan sorumlu olacaklar. Keşanspor için hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Keşanlıları ve basınımızı Keşanspor'a destek vermelerini bekliyoruz. Yönetim olarak amacımız 1000 gönüllü üye kampanyası başlatmak. Bu doğrultuda herkesi Keşanspor'a üye olmaya davet ediyorum. Biz çok büyük beklentiler içerisinde değiliz. Herkes bir ayda bir paket sigara parasını Keşanspor için verebilir. Ayrıca görüşmelerimiz içerisinde Anafartalarspor takımı da var. Bu kulübümüz ile bağları yeniden kuruyoruz. Onların da bize faydası olacaktır." şeklinde konuştu.

Keşanspor yönetiminin, ligin başlamasına az bir süre kalmasına rağmen transfer çalışmaları son hızıyla sürerken, özellikle Keşanlı olan bir çok futbolcuyla görüşmelerde bulunulduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serkan Bayraktar Ahmet Erol Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title