Haberler

Keramettin Yılmaz'dan Birlik ve Beraberlik Mesaı

Seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdüren CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Keramettin Yılmaz, Yanıklar halkıyla buluşmasında birlik ve berberlik mesajları verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdüren CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Keramettin Yılmaz, Yanıklar halkıyla buluşmasında birlik ve berberlik mesajları verdi.

CHP Fethiye örgütü olarak eski ve mevcut milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla, ilçe başkanlarıyla ve meclis üyeleriyle tam bir güç ve gönül birliği içinde kenetlenerek geldiklerini söyleyen Yılmaz "Birlik ve beraberliğin en üst noktasında olmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Bu desteği ve kenetlenmeyi gören halkımız da umutlanmakta, heyecan duymakta ve her gittiğimiz yerde bizleri bağrına basmaktadır" dedi.

Yanıklar halkıyla buluşmasında Büyükşehir Yasası hakkında bilgiler veren Yılmaz, Fethiye için hazırladıkları projelerin basımının bu hafta tamamlanarak halkla paylaşılacağını belirtti.

İnsanı ön plana alan sosyal demokrat Belediyeciliği'nin en güzel örnekleriyle Fethiye halkını tanıştıracaklarını, turizmden tarıma kadar Fethiye'de her kesimi mutlu edecek çalışmalar yapacaklarını söyleyen Yılmaz, "Bizim yönetimimizde herkes mutlu olacaktır. Kimse mağdur olmayacaktır. Hiçbir çalışan işinden olmayacak, hiçbir esnaf işini kaybetmeyecektir. Biz iş ve AŞ vermek için geliyoruz. Sadece Fethiye'de değil tüm Muğla büyükşehir sınırları içinde daha çok gencimize, okumuş, üniversite bitirmiş çocuklarımıza iş sahası açacağız. Kadınlarımıza, kızlarımıza evlerinde yaptıkları ürünlerinin satışını yapabilecekleri sokaklar yapacağız. 65 yaşın üzerindeki büyüklerimize evde bakım hizmeti vereceğiz. Evlere kuracağımız çağrı cihazlarıyla diledikleri her an gönüllülerimiz hizmetlerine koşacaktır. İğneleri, pansumanları varsa yapılacak, serumları takılacak, bakımları yapılacaktır. Gençlerimize spor sahaları açılacak, her mahalleye voleybol ve basketbol takımları kurulacak ve gençlerimiz spora teşvik edilecektir. Gençlerimizin düğün ve nişan merasimlerini yapabilecekleri düğün salonları yapılacak ve ses düzenlerine varana kadar tüm araç gereç belediyece karşılanacaktır" dedi.

Köylülerin binbir emek ve masrafla yetiştirdikleri ürünlerin pazarlanmasında ve sağlam firmalara satılmasında da her türlü desteği vereceklerini söyleyen Yılmaz, " Hiç kimse merak etmesin. Projelerimizle, birikimimizle, insana değer veren anlayışımızla büyük bir güç birliği içinde el ele hep birlikte sevgiyle geliyoruz" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Keramettin Yılmaz Fethiye Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title