Haberler

Kayso, Elazığ ve Bitlis'teki Terör Saldırılarını Kınadı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) adına yazılı bir basın açıklaması yapan KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Elazığ ve Bitlis Emniyet Müdürlükleri’nde gerçekleştirilen bombalı terör saldırılarını kınadı.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) adına yazılı bir basın açıklaması yapan KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Elazığ ve Bitlis Emniyet Müdürlükleri'nde gerçekleştirilen bombalı terör saldırılarını kınadı.

Başkan Boydak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne kast eden bu hainler, Türk halkını yıldırmayacak, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozamayacaktır. Tüm terör odaklarının ve destekçilerinin birlik ve beraberlik içinde bertaraf edileceğine, güvenlik güçlerimizin de hainlere en kısa zamanda cezalarını vereceğine inancımız tamdır.

Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi, KAYSO olarak terör odaklarının, onları yönlendirenlerin ve işbirlikçilerinin kökünün kazınmasında hükümetimize her türlü desteğe hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz. Odamız ve üyelerimiz adına saldırıda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, Türk halkına ve hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ve sabırlar dileriz." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Sanayi Odası Mustafa Boydak Bitlis Elazığ Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title